15:05 23.09.2020

Huawei AppGallery — 720 тисяч активних користувачів в Україні

3 хв читати
Huawei AppGallery — 720 тисяч активних користувачів в Україні

Перше півріччя 2020 року продемонструвало зростання магазину додатків Huawei AppGallery в усьому світі — кількість завантажень на платформі вже досягла 261 млрд. Але Huawei не планує зупинятися на досягнутому та продовжує укріплювати свою екосистему, прагнучи надавати поліпшені можливості як користувачам, так і партнерам-розробникам.

Поглиблена співпраця з розробниками — запорука успіху

Екосистема Huawei Mobile Services пропонує чимало інноваційних послуг для партнерів. Наразі до HMS долучилися 1,8 млн глобальних розробників, щоб користуватися перевагами повністю відкритої платформи HMS Core від Huawei.

Huawei допомагає партнерам відкривати нові можливості, такі як вихід на глобальний ринок та кросрегіональні операції. Компанія також забезпечує низку бізнес-послуг, пропонуючи відповідні консультації, послуги щодо локалізації та інтеграції та проведення маркетингових кампаній.

Усе більше розробників зі всього світу відкривають для себе переваги AppGallery. Зокрема, один із провідних брендів навігаційних послуг TomTom уже додав до магазину обидва своїх сервіси — TomTom Go Navigation і TomTom AmiGO. Таке рішення призвело до збільшення завантажень TomTom AmiGO у 22 рази. До AppGallery вже долучилися Bolt, Deezer, Foodpanda, LINE, Qwant і Telegram.

Huawei AppGallery в Україні

Huawei надає комплексну підтримку українським розробникам, завдяки чому вони можуть просувати свої додатки на глобальному рівні. Компанія також докладає додаткових зусиль для розвитку локальних партнерів, які надають нішеві послуги. Першим повністю інтегрованим українським додатком став сервіс Radar Screen, який проводить діагностику екрана та забезпечує користувачам постійну страховку від пошкоджень. У разі пошкодження екрана смартфона досить подати заявку на заміну через особистий кабінет або зателефонувати до цілодобової служби підтримки. Зіпсований екран також можна здати на переробку в сервісному центрі Huawei.

Ще один український сервіс, доступний у всьому світі, — погодний додаток RainViewer. Додаток уже отримав підтримку та промо в Європі, а найближчим часом відбудеться його презентація в Таїланді.

У 2020 році Huawei представить українським користувачам послугу безконтактних платежів. Партнером із запуску NFC-платежів на смартфонах Huawei в Україні стала компанія EasyPay.

Наразі в AppGallery вже доступні понад 400 українських додатків. До найпопулярніших входять Privat24, Нова Пошта, Ощад 24/7, Дія, MEGOGO, EasyWay, Portmone, Monobank, prom.ua, ROZETKA тощо.

AppGallery в Україні представляє низку переваг, зокрема акції та бонуси для нових користувачів. Наприклад, магазин додатків пропонує місяць безкоштовного доступу до Megogo, Divan.tv, Sweet.TV; 15 тижнів — до lanet.tv; 3 місяці — до Deezer Premium; 1 тиждень — до Воля ТВ.

AppGallery також дарує бонуси в мобільних іграх. Зокрема, в World of Tanks Blitz можна отримати 14 днів преміумакаунта та мерчендайз для Huawei Р40 і Huawei Р40 Pro, в Lords Mobile — бонуси на суму 830 грн, у Game of Sultans — вітальний подарунок для нових гравців вартістю 1300 грн та багато іншого. Більше про переваги AppGallery можна дізнатися за посиланням.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА