11:08 25.09.2020

"Інтергал-Буд" став партнером форуму SMART CITY ODESA 2020

2 хв читати

17-19 вересня 2020 року в Одесі пройшов унікальний захід SMART CITY ODESA 2020, який об'єднав розробників смартрішень, виробників муніципального транспорту, ентузіастів, представників урядових структур та міську владу. Будівельна компанія «Інтергал-Буд» як забудовник, який будує в Одесі інноваційний та технологічний житловий комплекс La Mer, не змогла пройти повз такої визначної події та стала її партнером.

Захід відбувся в онлайн форматі, а його головною метою стало створення щорічної платформи для обміну досвідом, презентації інноваційних рішень для муніципального транспорту, екології та енергоефективності, безпеки жителів міста. Для максимальної зручності організатори використали декілька платформ для онлайн-трансляції, а саме мережі «Фейсбук», «Ютуб» та «Інстаграм». Форум зібрав понад 350 учасників (7% яких — представники інших країн) та понад 30  спікерів.

«Ми вдячні партнерам форуму, серед них і будівельна компанія «Інтергал-Буд», завдяки яким нам вдалося організувати масштабний та якісний захід. Інвестиції у місто сьогодні — це найкращий та найшвидший варіант його розвитку та осучаснення. Ми переконані, що за підтримки приватного бізнесу нам вдасться створити інноваційне та дружнє до одеситів місто з перспективним майбутнім. Ба більше, ми раді, що такі соціально відповідальні компанії як «Інтергал-Буд» звертають увагу на проблеми міста та допомагають їх вирішувати, турбуючись про безпеку одеситів. От як, наприклад, проведення укріплення схилів, на яких буде зведено житловий комплекс La Mer» — зазначили організатори форуму.

Щиро дякуємо учасникам та організаторам форуму за якісний, цікавий контент та неймовірну атмосферу. До зустрічі на SMART CITY ODESA 2021!

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА