13:09 02.10.2020

SAT підтвердила високі стандарти якості перевезень міжнародним сертифікатом ISO 9001:2015

2 хв читати

Компанія SAT першою серед українських транспортних компаній ввела Систему Менеджменту Якості та на її підтвердження у вересні 2020 року отримала сертифікат ISO 9001:2015.

Нововведення передусім позначиться на термінах доставки вантажів. Якщо раніше у деяких випадках відправлення доставляли у строк до 6 днів (зокрема, якщо доставка припадає на вихідні), то після впровадження Системи Менеджменту Якості терміни не перевищують 2-х днів (“Склад-Склад”). 65% вантажів доставлятимуть впродовж 24 годин, 10% - 72 годин.

Крім того, у компанії значно скорочуються витрати та перевиробництво й підвищується ефективність внутрішніх процесів на 15%. Зокрема, кількість неефективних операцій зменшується на 20%.

Світлана Мільгевська, власниця SAT: "Роботи над проєктом по впровадженню Системи Менеджменту Якості і проходження сертифікації тривали понад рік. До зовнішнього аудиту ми готувалися заздалегідь і провели внутрішні аудити, як того вимагає стандарт. Для клієнтів робота з сертифікованою логістичною компанією матиме два наслідки: по-перше, зменшується вікно для виникнення негативного досвіду, по-друге, вони отримають 100% відповідність своїм очікуванням щодо якості та термінів доставки вантажів. Відтепер компанія SAT пропонує ще більш якісні логістичні рішення крупним та середнім гравцям на ринку B2B".

Міжнародна сертифікація дозволить SAT підвищити ефективність обробки звернень, пропозицій та скарг клієнтів, що надходять будь-яким зручним їм способом.

Сертифікацію SAT проводила компанія "SGS Україна" (штаб-квартира в м. Женева, Швейцарія).

Про Компанію SAT

SAT заснована у 2002 році і з того часу є надійним логістичним оператором, який надає транспортні послуги по Україні та за міжнародними напрямками, здійснює експрес-доставку документів і посилок, а також міжнародну FTL- і LTL-доставку посилок і вантажів.

Контактна особа для преси: Олексій Гордєєв, +38 (096) 951-91-28.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА