16:48 05.10.2020

Новий рекорд: 500 000 підписників на YouTube-каналі "НАШ"!

2 хв читати

На YouTube-каналі "НАШ" новий рекорд - більше 500 000 підписників, при цьому кількість переглядів всіх відео на каналі перевищила позначку в 407 мільйонів!

"Велике дякую глядачам, які кожен день обирають нас. Дякуємо за коментарі, лайки, дзвінки, дзвіночки. І хейтерам спасибі, куди ж ми без вас? Радіємо, що зараз кожен день ми збираємо від 1 до 1,5 мільйона переглядів та з кожним днем наша аудиторія збільшується. Ці цифри - досягнення великого прекрасного колективу телеканалу "НАШ", який працює 24/7/365, щоб ви дізналися про всі новини в Україні та світі першими", - говорить керівник і стратег YouTube-команди "НАШ" Ірина Крамаренко.

"YouTube-каналу "НАШ" в листопаді буде тільки 2 роки з моменту запуску і такі великі показники перегляду - це ефективний показник нашої роботи. Зараз YouTube - один з напрямків медіаплатформи "НАШ", який стрімко розвивається, ми вдячні глядачам за їх вибір", - коментує Олена Рудік, Генеральний директор телеканалу.

Щодня наша команда активно працює над контентом ресурсу: ми першими показуємо важливі події нашої країни, ведемо стрім зі значущих заходів, розміщуємо новини та цікаві ефіри НАШого телеканалу, розробляємо нові проекти і формати.

"НАШ" - це інформаційна медіаплатформа, яка включає в себе: телеканал, інтернет-сайт, власні сторінки і канали в Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, Twitter. Кожен з ресурсів активно розвивається, має популярність і, буквально як магніт, притягує увагу аудиторії не тільки України, а й за її межами.

НАШ покаже!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА