10:09 08.10.2020

У Blockbuster Mall відкрився один із найбільших в Європі парків розваг GALAXY

2 хв читати

У вересні 2020 року відбулося відкриття нового парку розваг Galaxy у ТРЦ Blockbuster Mall.

Унікальність розважального парку GALAXY полягає в тому, що він один із найбільших у Європі, бо займає площу 15 000 м², а також в новому форматі розваг з пропозиціями від передових світових розробників ігор для дорослих, підлітків і дітей).

Сімейний парк GALAXY пропонує своїм відвідувачам круті атракціони для малечі, підлітків та дорослих : знаменита Американська гірка, Wind StarZ(з опцією віртуальної реальності) та СOSMOJET, а ще атракціони з віртуальною реальністю, батутний парк, картинг та ще багато іншого. 

Використання технологій з віртуальною і доповненою реальністю надало нові можливості для розважальної галузі. Завдяки їм кожне відвідування атракціону пов'язано з новими відчуттями. Такий захоплюючий досвід привертає в розважальні зони не тільки дітей, а й підлітків і дорослих.

Раніше технології із застосуванням віртуальної реальності були доступні тільки глядачам кінотеатру Планета Кіно, став свого роду піонером в даному напрямку з кінотеатрами формату IMAX, 4DX, CINETECH и RE'LUX.

Blockbuster mall - найбільший об'єкт нерухомості в Україні. Загальна площа першої черги ТРЦ Blockbuster становить 200 тис. кв. м, орендна - 100 тис. кв. м. Після запуску другої черги орендна площа ТРЦ складе близько 160 тис. кв. м. Об'єкт розташовується на пр. Степана Бандери, 36 в Оболонському районі Києва, на перехресті з сумарним трафіком понад 200 тис. чоловік. 

Автором оригінальної концепції ТРЦ Blockbuster виступила компанія NAI Ukraine. 

"Попри пандемію, багато орендарів приступили до активних робіт по відкриттю - усі підтвердили свою готовність відкривати магазин у цьому році", - розповів генеральний директор NAI Ukraine Віталій Бойко.

Він зауважив, що вже до кінця 2020 року відкриється понад 80% запланованих до відкриття магазинів.

Довідка:

NAI Ukraine створена у 2016 році, є українським представництвом мережі консалтингових компаній у сфері комерційної нерухомості NAI Global.

NAI Global володіє понад 400 офісами у 55 країнах світу з 7 тис. співробітників. Щорічний обсяг угод компанії становить понад $45 млрд. В управлінні компанії перебуває понад 38 млн кв. м. Є дочірнім підприємством компанії C-III Capital Partners, яка управляє майже $150 млрд.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА