11:18 13.10.2020

Біланівский ГЗК Ferrexpo передав чергову партію допомоги лікарні "Кременчуцька"

2 хв читати

Біланівский ГЗК (БГЗК, входить до Групи Ferrexpo) знову надав партію допомоги медикам Кременчука. Лікарня інтенсивного лікування "Кременчуцька" отримала монітор пацієнта і безтіньову операційну лампу загальною вартістю понад 430 тис. гривень.

За словами директора лікарні інтенсивного лікування "Кременчуцька" Оксани Корлякової, переданий монітор буде використовуватися в інфекційному відділенні. "Цей високотехнологічний прилад показує і тиск, і пульс, й інші показники життєдіяльності людини. Він дає можливість спостерігати пацієнта в т.ч. і на відстані за допомогою оглядових вікон, не заходячи в палату. Біланівский ГЗК Ferrexpo вже передав медустанові багато необхідного: від засобів індивідуального захисту до медобладнання. Ми дуже вдячні їм за це і сподіваємося, що традиція допомагати нашій лікарні збережеться й надалі", - додала Оксана Корлякова.

"Відповідно до нашої програми допомоги в боротьбі з коронавірусом з початку пандемії медустановам Кременчука вже передано необхідних засобів індивідуального захисту, витратних матеріалів, медикаментів та обладнання на суму понад 7 млн. гривень. Наближається друга хвиля COVID-19, яка посилюється сезонними спалахами грипу та інших вірусів, тому ми продовжуємо вивчати потреби і підтримувати медиків", - зазначив Генеральний директор БГЗК Юрій Химич

Довідка про компанію:

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво та експорт високоякісних залізорудних котунів, використовуваних у виробництві сталі. Група Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером котунів серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. У 2019 р. Компанія виробила 10,5 мільйонів тонн залізорудних котунів. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнама, а також США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO. Додаткову інформацію можна знайти на сайті www.ferrexpo.com

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА