10:45 13.10.2020

Дві мультимедійні лави від компанії "Інтергал-Буд" прикрасили парк "Нивки"

2 хв читати

10 жовтня у парку "Нивки" відбулося відкриття двох мультимедійних "розумних лав". Виконавцем проєкту стала будівельна компанія "Інтергал-Буд", а самі лави стали частиною великого проєкту реконструкції  західної частини парку, яку наразі проводить забудовник.

Автори ідеї надихнулися варшавськими лавами Шопена та вирішили реалізувати подібний проєкт у Києві. Але на відміну від варшавських, київські мультимедійні лави мають декілька опцій: можливість приємно відпочити й прослухати аж вісім пісень про Київ, а також підзарядити свої гаджети. До речі, живлення лавочок відбувається за допомогою сонячних батарей.

"Щодо репертуару, то ми знайшли та завантажили вісім найкрасивіших пісень про Київ у виконанні українських співаків. Ми впевнені, що музичні композиції прийдуться до смаку як людям старшого покоління, так і молоді та навіть дітям. Можливо, деякі з них вони почують вперше. Таким чином, ми хочемо познайомити сучасне покоління з доброю та вічною класикою української музики. Звичайно, ми потурбувалися, аби всі авторські права на публічне використання композицій були дотримані" — зазначив керівник відділу продажів ЖК "Нивки-Парк" Анатолій Ковриженко.

Урочисте відкриття мультимедійних "розумних лав" стало частиною великої сусідської вечірки, яка того ж таки дня відбулася на території житлового комплексу "Нивки-Парк", розташованого поряд з парком. Захід був присвячений нещодавньому переїзду відділу продажів комплексу у новий офіс.

Організатори свята потурбувалися, аби кожен з гостей свята знайшов розвагу до смаку. Тут були й запальні танці, й смачні пригощання, й веселі конкурси, а партнером подарункового фонду стала мережа будівельних гіпермаркетів "Епіцентр".

До вашої уваги сюжети каналу ICTV та сайту Наш Київ, які також були присутні на святі й відкритті лав та зафільмували їхні найкращі миті:

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА