12:11 15.10.2020

Віталій Бойко - лідер за версією THE BIZZ AWARDS

1 хв читати

Віталій Бойко отримав високу оцінку Всесвітньої конфедерації бізнесу (WORLDCOB) як один з найбільш шанованих і досвідчених діячів на ринку нерухомості України.

Засновник NAI Ukraine і Urban Experts - Віталій Бойко з досвідом роботи більше 20 років. На його рахунку більше 1000 реалізованих проектів: від ідеї до стабільного управління кожним проектом.

Автор найамбітніших проектів в Україні, серед яких Ocean Plaza - фіналіст MAPIC awards (Кращі рітейлери і торгові центри світу); Lavina Mall - переможець European Property Awards 2018; Blockbuster Mall - переможець European Property Awards 2019За версією Eastern Europe Property Awards 2017 Віталій Бойко - Людина року.

За версією Eastern Europe Property Awards 2017 Віталій Бойко - Людина року.

Нагорода BIZZ Awards була заснована WORLDCOB для визнання деяких провідних особистостей світу, які вносять значний вклад в економіку своєї країни.

Протягом 16 років компанія WORLDCOB (заснована в США) просуває і сприяє зростанню провідних підприємств і бізнесменів. У нього входять 3500 членів, які представляють понад 130 країн.

"Я дякую WORLDCOB за нагородження особисто мене і NAI Ukraine. Це стане новим стимулом для продовження нашого успіху за рахунок інновацій і передового досвіду в секторі нерухомості".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА