14:12 19.10.2020

Київстар пропонує абонентам користуватися послугами безкоштовно

2 хв читати

До 31 грудня 2020 року включно абоненти Київстар зможуть один день на тиждень безкоштовно користуватися безлімітним мобільними інтернетом та дзвінками в мережі оператора, навіть якщо у них на рахунку 0 грн.

Нова пропозиція Київстар – "Щасливий день" – допоможе абонентам заощадити кошти та бути на зв’язку навіть без поповнення рахунку. Цими умовами можуть скористатися абоненти з тарифами передплати* та з тарифами "Все разом". Для цього їм достатньо лише підключити пакет послуг одним із зручних способів:

- зателефонувавши на безкоштовний номер 222;

- надіславши запит *222#.

Після активації послуг абоненти отримають відповідне SMS-повідомлення і протягом доби у них будуть діяти безлімітний мобільний інтернет та нетарифіковані хвилини для дзвінків у мережі Київстар. Кожного тижня абоненти зможуть підключати таким чином новий пакет послуг на 24 години.

Щоб безлімітним 4G скористалося якнайбільше абонентів, Київстар активно розширює свою мережу.  Мобільний оператор вже підключив до швидкісного інтернету понад 15 тисяч населених пунктів, де живе 84% населення України. Для цього Київстар використовує як частоти 900 МГц, так і частоти 1800 МГц та 2600 МГц.

*Акція не розповсюджується на тарифи зі спеціальними умовами: "Все разом 4G", "Роутер 4G", "SIM для пристроїв", "Smart SIM", "Київстар Домашній 4G", "Професіонал".

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі 4G для 25,4 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар понад 20 років працює в Україні і є компанією номер 1, найдорожчим брендом, найкращим роботодавцем і найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА