16:03 20.10.2020

Висадка родинних дерев та каштанової алеї відбулася у житловому комплексі «Озерний гай Гатне»

1 хв читати

18 жовтня на території одного з наймальовничіших житлових комплексів передмістя «Озерний гай Гатне» пройшла екологічна акція з висадкою дерев. Організатором заходу виступив забудовник «Інтергал-Буд», а його учасниками та гостями стали мешканці комплексу зі своїми родинами.

Головна ідея заходу — проведення висадки нових молодих дерев на території комплексу: каштанової алеї неподалік озера та родинних дерев (плодових та декоративних), які побажали придбати та висадити самі мешканці комплексу.

На оголошений збір заявок щодо участі у висадці сімейних дерев відгукнулися понад 30 родин! Серед висаджених ними були як класичні плодові породи дерев, так і рідкісні декоративні, наприклад, платан, катальпа, тюльпанове дерево, сакура. Були також висаджені клени, ялини, дуби, бузок, тощо. Крім того, кожне таке дерево було прикрашене спеціальною іменною табличкою, яку родина могла підписати чи оформити малюнком власноруч.

Не залишилися без подарунків та розваг і найменші учасники заходу. За участь в акції малюків пригощали смачним медово-імбирним печивом та какао, а улюблені герої мультфільмів гралися з ними у різні забавки.

Дякуємо мешканцям комплексу за ініціативність та активність! Разом ми зробимо наш «Озерний гай Гатне» ще затишнішим та зеленішим.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА