12:40 21.10.2020

Абоненти Київстар зібрали понад 5 мільйонів гривень та допомогли 15 дитячим лікарням

4 хв читати
Абоненти Київстар зібрали понад 5 мільйонів гривень та допомогли 15 дитячим лікарням

Збори для спільної ініціативи Київстар та платформи dobro.ua від Міжнародного Благодійного Фонду "Українська Біржа Благодійності" (МБФ УББ) "Дитяча надія" перетнули суму в 5 мільйонів гривень. Усі залучені кошти йдуть на забезпечення дитячих лікарень сучасним обладнанням, медичними витратними матеріалами та інструментами.

Наприкінці 2018 року національний мобільний оператор започаткував проєкт
"Дитяча надія", основна мета якого допомогти дітям з вадами серця та онкологічними захворюваннями. Благодійну ініціативу вдається реалізовувати завдяки SMS-повідомленням небайдужих абонентів Київстар. За майже два роки існування проєкту дитячою надією стали понад 85 тисяч абонентів, 16 тисяч з яких налаштували регулярну пожертву та щомісяця допомагають хворим малюкам. Загалом для проєкту "Дитяча надія" було відправлено більш як 267 тисяч благодійних SMS, а середній розмір пожертви становить 15 гривень.

"Ініціатива "Дитяча надія" щоразу доводить теорію маленьких добрих справ – разом  тисячі невеликих пожертв склали вже п’ять мільйонів, на які вдалося придбати життєво необхідне обладнання для сотень маленьких пацієнтів. Від імені Київстар я хочу подякувати усім небайдужим абонентам, що долучилися до ініціативи та продовжують підтримувати її, незважаючи на обставини, адже хвороби не йдуть на карантин",говорить Ганна Захараш, директор із корпоративних комунікацій Київстар.

Зокрема, на кошти, які перераховували абоненти Київстар за допомогою SMS-повідомлень, було закуплено та передано обладнання та матеріалів для 24 відділень у 15 лікарнях по всій Україні - Інституту ім. М. Амосова, Національного інституту раку, НДСЛ "ОХМАТДИТ", Центру дитячої кардіології і кардіохірургії, Інституту нейрохірургії ім. Ромоданова та Інституту Серця у Києві; Одеської обласної дитячої лікарні, Міської дитячої клінічної лікарні №3 та Дитячому консультативно-діагностичному центру в Одесі; Дніпропетровської обласної дитячої лікарні, Міської дитячої клінічної лікарні №6 та Обласного клінічного центру дитячої кардіології і кардіохірургії у Дніпрі; Львівської обласної дитячої клінічної лікарні "ОХМАТДИТ", Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру та Міської дитячої клінічної лікарні м. Львова. Щороку ці лікарні допомагають долати хвороби близько 50 тисячам маленьких пацієнтів.

Проєкт здійснюється у партнерстві з платформою dobro.ua від МБФ Українська Біржа Благодійності (УББ), яка провела моніторинг дитячих медичних закладів України та досконало знає їхні реальні потреби. Кошти, які абоненти жертвують через SMS, не обтяжуються податками. 100% пожертв перераховуються УББ на реалізацію проєкту. Фонд самостійно закуповує всі необхідні матеріали для лікарень. Звіти щодо використання коштів можна переглянути на сайті Української Біржі Благодійності.

"5 000 000 гривень - це значний та надважливий внесок абонентів Київстар у розвиток української медицини. Ми натхненні тим, що разом з оператором мобільного зв'язку створили зручний, швидкий та якісний механізм допомоги медичним закладам у різних кутках нашої країни. Вже 24 відділення дитячих лікарень отримали допомогу, яка дозволяє медикам рятувати життя малюків покладаючись не лише на свій досвід та удачу, а й на сучасне медичне обладнання. Продовжуймо бути дитячою надією разом!" - зазначає Ірина Гуцал, директорка платформи dobro.ua, МБФ "Українська Біржа Благодійності".

Всі абоненти передплаченого зв’язку Київстар мають можливість обрати напрямок допомоги (онко чи кардіо), та один з чотирьох регіонів країни (Київ, Дніпро, Львів та Одеса), в лікарні яких будуть спрямовані їхні благодійні внески. Пожертва може бути разовою, від 1 до 3000 гривень, або регулярною – 2, 5, 10, 15 та 20 гривень. Регулярна пожертва буде здійснюватися автоматично після кожного поповнення рахунку від 40 грн. Розмір внеску не має значення, адже кожна гривня допомагає добрій справі. Переглянути подробиці та підтримати ініціативу можна за посиланням kyivstar.ua/charity-ubb

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій за кількістю абонентів, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій для 25,4  млн абонентів. Послуги 4G Компанії доступні на території, де проживає 80% населення України. У мобільної мережі Київстар середня швидкість передачі даних найвища серед мобільних операторів України, що підтверджують дані міжнародних компаній Ookla та nPerf за 2018 та 2019 рр. 

Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до державного бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

Довідка про Українську Біржу Благодійності (платформа dobro.ua ):

Українська Біржа Благодійності стала платформою dobro.ua

dobro.ua - головна платформа добрих справ в Україні.

Перша в Україні платформа добра, фандрайзингова платформа, де ви можете швидко та ефективно залучати кошти на благодійні та соціальні проекти будь-якого спрямування. Діяльність платформи забезпечує МБФ "Українська Біржа Благодійності" - фонд, який за 9 років роботи залучив на благодійність понад 311 000 000 грн, підтримав майже 6 000 проектів та став лауреатом усіх національних нагород у сфері благодійності.

dobro.ua - світ, де кожен робить добро

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА