19:09 25.10.2020

Про прес-конференцію в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" за результатами опитувань соціологічної групи "Рейтинг", які проводяться в день виборів

1 хв читати

В неділю, 25 жовтня, о 20:00 в прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" відбудеться презентація результатів опитувань Соціологічної групи Рейтинг, які проводяться в день виборів.

Зокрема, буде презентовано кілька екзит-полів та результати електорально-поведінкового дослідження, мета якого вивчити очікування, мотивації участі / неучасті громадян у волевиявленні, ставлення до місцевих виборів та опитування президента, відповіді на 5 питань президента у розрізі різних демографічних та електоральних груп, інше. Це комбіноване дослідження проводиться на замовлення телеканалу «Україна» і включає у себе:

  • Опитування респондентів, які взяли участь у виборах, на виході з 140 виборчих дільниць, які відібрані випадковим чином із дотриманням принципу рівномірності. Для випадкового відбору респондентів буде застосована методика сталого кроку. 
  • Опитування респондентів, які не голосували на виборах, методом телефонного опитування з використанням комп'ютера (CATI) на основі випадкової вибірки номерів мобільних телефонів.

Загалом Соціологічна група Рейтинг працюватиме на 400 виборчих дільницях, екзит-полами і опитуваннями планується охопити біля 20-22 тис. респондентів.

Учасники: Олексій Антипович – директор Соціологічної групи Рейтинг

Трансляція прес-конференції буде доступна на YouTube-каналі агентства "Інтерфакс-Україна". Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА