11:33 03.11.2020

NAI Ukraine третій рік поспіль стає кращою консалтинговою компанією за версією European Property Awards

3 хв читати

11 грудня NAI Ukraine буде удостоєна нагороди European Property Awards в рамках віртуальної онлайн-церемонії за видатні досягнення на українському ринку нерухомості. NAI Ukraine буде змагатися з кращими професіоналами в області нерухомості Європейського регіону за визнання в категорії «Агентство нерухомості / Консультаційні послуги».

NAI Ukraine займає міцні позиції на українському ринку комерційної і житлової нерухомості і реалізує масштабні проекти, які отримують світове визнання. Команда NAI Ukraine розробляє глибокі концепції, створює архітектуру і дизайн (Urban Experts у співпраці з Leslie Jones Architecture), проводить маркетингові дослідження і займається професійним брокеріджем торгової та офісної нерухомості. Компанія не фокусується на поточних тенденціях, які можуть виявитися «поверхневими», але глибоко аналізує ринок, щоб забезпечити комерційний успіх проектів на десятиліття вперед.

Унікальність NAI Ukraine в тому, що ми надаємо комплекс послуг: консалтинг і комплексні архітектурні послуги, тому ми проектуємо найвищу якість, але за ціною місцевого ринку.

Важливо відзначити, що ми допомагаємо девелоперським компаніям мінімізувати ризики. Ми співпрацюємо з лідерами українського ринку: UDP, KAN Development, Mandarin Plaza, City One, Київміськбуд, Argo Real Estate Fund та ін.

Ми також співпрацюємо з єдиною міжнародною девелоперською компанією в Україні - Ceetrus Ukraine. Компанія Ceetrus, заснована в 1976 році, є глобальним гравцем у сфері нерухомості в Європі.

Що стосується брокерства, то послідовна робота NAI Ukraine сприяє залученню на український ринок нових міжнародних брендів, таких як H & M і IKEA. Команда щорічно представляє свої об'єкти на основних галузевих виставках - MAPIC (Канни), ReCon (в Лас-Вегасі і Лондоні), Shopping Center Forum (Варшава), Retail Days (Стамбул) та інших.

Засновник NAI Ukraine і Urban Experts - Віталій Бойко з досвідом роботи більше 20 років. На його рахунку більше 1000 реалізованих проектів: від ідеї до стабільного управління кожним проектом.

Автор найамбітніших проектів в Україні, в тому числі Respublika - найбільшого суперрегіонального торгово-розважального центру в Україні; Smart Plaza - 1 місце в категорії найкращий малий торгово-розважальний центр; Ocean Plaza - фіналіст конкурсу MAPIC Awards (Кращі магазини і торгові центри світу); Lavina Mall - переможець European Property Awards 2018; Blockbuster Mall - переможець European Property Awards 2019.

За версією Eastern Europe Property Awards 2017 Віталій Бойко - Людина року.

А також Віталій Бойко - лідер за версією THE BIZZ AWARDS 2020.

Факти та інформація про European Property Awards

· European Property Awards оцінюється незалежною комісією з більш ніж 80 галузевих експертів. Суддівство фокусується на дизайні, якості, сервісі, інноваціях, оригінальності та прихильності сталого розвитку.

· Журі очолюють лорд Кейтнесс, лорд Бест і лорд Уеверлі, члени Палати лордів в парламенті Великобританії.

· European Property Awards - найбільша, престижна і широко визнана програма у всіх регіонах.

· Офіційний сайт премії: www.propertyawards.net.

· Оголошення переможців Європейської премії відбудеться 11 грудня 2020 року.

· Премія проводиться вже 27 років і охоплює більше 45 різних категорій житлової та комерційної нерухомості. Регіональні заїзди проводяться для Аравії, Європи, Африки, Канади, Центральної і Південної Америки, Карибського басейну, США, Великобританії та Азіатсько-Тихоокеанського регіону.

· Кращі переможці в кожному регіоні будуть автоматично включені в загальні міжнародні нагороди, кульмінацією яких стануть оголошення переможців International і World's Best в кінці процесу.

***

NAI Ukraine є частиною NAI Global, топ-3 глобальних консалтингових і брокерських компаній в сфері нерухомості, представлених в 55 країнах з більш ніж 400 офісами і 7000+ співробітниками.

NAI Ukraine була визнана гідною премії Global Banking and Finance Awards в 2018 році (Краща консалтингова компанія в сфері нерухомості, Білорусь, Казахстан, Україна), 2019 рік (Краща консалтингова компанія в сфері нерухомості в країнах СНД і Східної Європи).

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА