15:26 04.11.2020

Житловий комплекс «Причал 8» презентував покупцям шоу-рум квартир з дизайнерськими ремонтами

2 хв читати

1 листопада на території житлового комплексу «Причал 8» (м. Київ, вул. Канальна, 8) відкрився шоу-рум квартир з ремонтом від забудовника. Окрім самих квартир з оздобленням, покупці відтепер можуть ознайомитися з різними варіантами помешкань з чистовою обробкою, а також подивитися, як виглядатимуть загальні коридори.

На перших відвідувачів шоу-руму — потенційних та чинних покупців комплексу — чекала не лише екскурсія шоу-румом, але й частування з нагоди урочистого відкриття. Вони змогли підняти келих ігристого напою та поділитися враженнями й визначитися, яке з оздоблень їм подобається більше.

Нагадаємо, що сьогодні компанія «Інтергал-Буд» пропонує своїм клієнтам три варіанти дизайнерських ремонтів від забудовника: скандинавський стиль, мінімалізм та сучасна класика. Квадратний метр ремонту коштує 250 $. У цю вартість входять: повністю готова ванна кімната з акриловою ванною зі скляною шторкою, умивальником з тумбою, інсталяцією унітазу, рушникосушаркою, дзеркалом з LED підсвіткою та бойлером. Усі кімнати, коридор та кухня повністю готові до заселення: на стінах флізелінові шпалери під фарбування, на підлозі ламінат 32-го класу зносостійкості/керамічна плитка, стильні світильники, ексклюзивні міжкімнатні та якісні вхідні двері,  радіатори, робоча поверхня з керамічної плитки на кухні тощо.    
Клієнт також може замовити квартиру з ремонтом, технікою та декором за 500 $/м2 або кухню з сучасною технікою у квартирі з ремонтом — її вартість складатиме 3 000 $.

Записатися на перегляд квартир з ремонтом у житловому комплексі «Причал 8» можна за телефоном +38 (044) 232-92-44.  Графік переглядів: вівторок — 13:00, субота — 12:00 та 14:00, неділя — 13:00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА