12:32 16.11.2020

Смартфон Huawei P smart 2021 з акумулятором 5 000 мА*год і швидкою зарядкою вже в Україні

3 хв читати
Смартфон Huawei P smart 2021 з акумулятором 5 000 мА*год і швидкою зарядкою вже в Україні

Підрозділ Huawei Consumer Business Group (BG) офіційно запускає найновіше доповнення до серії смартфонів Huawei P smart — Huawei P smart 2021.

Дизайн

Huawei P smart 2021 забезпечує чудовий досвід перегляду при відтворенні відео завдяки великому 6,67-дюймовому дисплею Full HD із роздільною здатністю 2400 x 1080. Для максимального захисту очей дисплей смартфона фільтрує синє світло за допомогою режиму Eye Comfort, сертифікованого TÜV Rheinland. Окрім того, бічна кнопка живлення зі сканером відбитків пальців дозволяє розблокувати смартфон швидше і безпечніше. Розблоковується смартфон менш ніж за 0,3 с.

Батарея

Huawei P smart 2 021 оснащений технологією швидкої зарядки Huawei SuperCharge потужністю 22,5 Вт. Вона забезпечує швидку підзарядку смартфона і дозволяє користувачам залишатися на зв’язку і зберігати продуктивність коли завгодно. Всього після 10 хвилин підзарядки смартфон здатний пропрацювати до двох годин.

Завдяки акумулятору високої ємності 5 000 мА*год смартфон гарантує тривале користування, підтримуючи відтворення онлайн-відео протягом близько 35 годин.

Система з чотирьох камер зі штучним інтелектом

Камера Huawei P smart 2021 дозволяє знімати фотографії високої чіткості завдяки основній камері 48 Мп і ½-дюймовому сенсору, які допомагають знизити рівень шуму і поліпшити якість зображення.

Huawei P smart 2021 також забезпечує можливості нічної фотозйомки завдяки високій світлочутливості та технології штучного інтелекту. Функція багатокадрового шумозаглушення дозволяє робити чіткі фотографії з меншим рівнем шуму навіть у дуже темних умовах.

Окрім того, Huawei P smart 2021 має селфі-камеру 8 Мп із функцією б’ютифікаціі на основі штучного інтелекту. Це дає можливість знімати фото і відразу ділитися ними у соцмережах. Huawei P smart 2021 також оснащений ультраширококутним об’єктивом 120°.

Продуктивність

Щоб задовольнити потреби молодих користувачів соцмереж та дозволити їм зберігати найкращі моменти життя, Huawei P smart 2021 підтримує 128 ГБ внутрішньої пам’яті. Для тих, хто хоче жити на повну, є розширене сховище до 512 ГБ із зовнішньою картою пам’яті. Смартфон оснащений 8-ядерним чипсетом і версією інтерфейсу користувача EMUI 10.1 на базі Android.

У Huawei P smart 2021 попередньо встановлений магазин додатків AppGallery, офіційна платформа для пристроїв Huawei. Магазин пропонує 18 категорій додатків, які охоплюють усі потреби користувачів — від розваг до освіти і бізнесу. В AppGallery доступні такі додатки: Дія, Нова Пошта, monobank, Privat24, MEGOGO, EasyPay, Portmone, Ощад 24/7. Важливо: для швидкого пошуку бажаного контенту та спрощеного завантаження додатків Huawei запустила пошуковик Petal Search. Новий інструмент пошуку на базі пошукової системи Petal — це один із трьох способів, за допомогою яких користувачі Huawei можуть знаходити і завантажувати додатки на свої пристрої. Інші два — магазин AppGallery і додаток Phone Clone, який дозволяє перенести додатки зі старого смартфона на новий.

Ціна та доступність

Huawei P smart 2021 представлений у трьох привабливих кольорах — «Зеленому» (Crush Green), «Золотистому» (Blush Gold) і «Чорному» (Midnight Black). Смартфон доступний в Україні за ціною близько 6 499 грн (128 ГБ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА