11:35 17.11.2020

27 листопада TradeMasterGroup організовує XXIV Всеукраїнський День Логіста

4 хв читати

27 листопада в Києві відбудеться Головна щорічна Подія для власників і керівників логістики провідних компаній України - "Всеукраїнський день логіста"!!

Що чекає Вас на конференції?

Всеукраїнський день логіста традиційно став унікальною комунікаційною платформою для передачі досвіду представників бізнесу та експертів з розвитку логістики. Це єдина в Україні спеціалізована зустріч для професіоналів усіх логістичних відділів. Саме тут збираються топ-менеджери та керівники з логістики з усіх регіонів України та сусідніх країн, щоб обговорити тенденції розвитку логістики в наших умовах економічного ринку, провести переговори з теперішніми та майбутніми партнерами.

Можливістю для кожного учасника буде поділитися власними успіхами, перейняти досвід інших експертів галузі та обговорити можливі подальші ідеї підвищення ефективності логістики.

Логістика, як одна з найбільш витратних частин бізнесу, вимагає найбільш чітких і точних рішень і розумних бізнес-процесів під час кризи, які дозволять вже завтра меншою кількістю персоналу і ресурсів робити більше операцій і скорочувати час на них!

В цьому році в 2-х форматах - Наживо 150+ людина на 700 квадратних метрах Дизайн-Готелю ROAD, Київ, c витримкою всіх рекомендацій МОЗ (1 чол. на 5 кв. м.) + Онлайн-трансляція з ефектом живого присутності для інших міст і країн!

Якщо ви керівник компанії або директор з логістики, провідний логіст компанії, то участь в Головній Галузевій події Логістики переверне Ваше бачення і підштовхне до оперативних змін і дасть план перших кроків оптимізації логістичної складової вашого бізнесу!

Кого зацікавить конференція?

День Логіста є провідною комунікаційною платформою для власників і директорів логістичних торгово-виробничих компаній, логістичних і дистриб'юторних компаній, рітейлерів, постачальників рішень і логістичних послуг.

Актуальними темами для обговорення будуть варіанти вирішення затримок на всіх етапах ланцюга поставок, підвищення ефективності складської обробки товарів, підприємства транспортного та інформаційного забезпечення, робот з персоналом в логістиці, а також питання аутсорсингової логістики.

Серед зареєстрованих учасників: Галичфарм, АТБ-Маркет, ЖЖУК, Prostor, STV group, FADO, Дженерал Транс Альянс Логистик, ANT-Logistics, ІнтерКаргоТрак, Кен-Пак (Україна)", ЕНЕРДЖИ ГМБХ, Cushman & Wakefield, Слуно УкраЇна, Логистик Форклифт, Consulting for Retail, Укрдніпрогаз, ProConsulting, Незалежна Митна Агенція, Добра вечеря, та ін.

Які переваги участі?

  • Ви дізнаєтеся тенденції та успішні кейси оптимізації логістики на всіх етапах ланцюга поставок.  
  • Отримаєте практичні   рекомендації щодо нюансів    митної логістики, які слід враховувати в  зовнішньоекономічної  практиці, щоб можна було виробляти імпортно-/експортні операції набагато вигідніше.
  • Всеукраїнський День Логіста – це платформа для спілкування, де учасники зможуть поділитися досвідом та спільними зусиллями з розвитку логістичного ринку в Україні.
  • На міні-виставці, яка відбудеться в рамках конференції,  Ви познайомитесь з   новими рішеннями та послугами з логістики та будете в тренді, використовуючи передові  логістичних технології.
  • У вас буде можливість провести переговори з потенційними клієнтами і партнерами, що дозволить вам налагодити нові зв'язки та  укласти угоди про співпрацю.

Що буде в цьогорічній програмі Дня Логіста?

Насичена програма професіоналами та актуальними темами, включає 11 виступів логістів-практиків, які в реальних випадках продемонструють всі особливості логістики на сучасному ринку.

Відкриє бізнес-зустріч експерт компанії "Про-Консалтинг", на якій розповість про аналіз ринку логістичних послуг України, тенденції, труднощі та можливості для України.

Своїм баченням про тенденції та перспективи ринку складської логістики поділиться керівник департаменту промислової та логістичної нерухомості компанії "Cushman&Wakefield" Дмитро Пасенков.

Що очікувати перевізнику та які нові правила інформування митниці про прибуття вантажів, розповість експерт з митних питань, компанії "Незалежна Митна Агенція" Валерій Губарев.

Про автоматизацію логістики останньої милі розповість Директор з розвитку бізнесу "ANT-Logistics" Олександр Матвійчук та заступник керівника розвитку логістики STV group Віталій Гринишак.

Альона Кращина, керівник  відділу транспортної логістики в «СтильD» (торгова мережа PROSTOR),  звернеться до теми "Практичний кейс з оптимізації витрат автотранспортної логістики, з урахуванням методів вибору оптимальних маршрутів і управління факторами, впливу на маршрутизацію".

У продовженні кейсів з роздрібної торгівлі виступить керівник управління товарними запасами роздрібної мережи "ЖЖУК" Володимир  Бондарев з темою "Підвищення оборотності товарних запасів через впровадження автозамовлення, заснованого на ймовірності прогнозування".

Михайло Таран, директор з логістики ООО "Стиль D", поділиться досвідом пошуку балансу між рівнем сервісу та інвентаризацією. Михайло запропонує "ліки від головного болю" для логіста.

Далі комерційний директор "ІнтерКаргоТрак" Сергій Волоський виступить з темою "Особливості національної холодної логістики. Дріфт в умовах OFF-ROAD".

Про 3D моделювання в логістиці розповість виконавчій директор "U&Sluno" в Україні Патрісія Якешова.

Директор з логістики компанії  "FADO" ТОП-практик логістики з більш ніж 10 річним досвідом, модератор і кращий спікер минулорічного "Всеукраїнського Дня Логіста" Евген Нікушин представить на конференції тему «Інвентарізація. Практичні кроки экономії часового та людського ресурса. Історія одного підприємства».

Завершить конференцію керівник Київського обласного структурного підрозділу "Логістік Форкліфт" Віктор Усатий, який розповість про автоматизовані системи моніторинга складського обладнання.

Конференція підтримується провідними компаніями України:

  • Генеральний партнер з IT-консалтингу - U&SLUNO;
  • Трансформаційний партнер – YouCoach;
  • Партнер кава-брейків – TREVI;
  • Партнер з виготовлення автофургонів – InterCargoTruck;
  • Офіційний партнер - ANT-Logistics.

ХХІV ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ЛОГІСТА

Як проходила конференція весною 2020 - ДИВІТЬСЯ ТУТ

Контакти для спонсорства та партнерства: +(380) 67 828 22 59

Інтерфакс-Україна генеральний інформаційний партнер

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

В Україні стартувала благодійна ініціатива «Із сердечком обирай – госпітальєрок одягай»

Альянс українських організацій громадянського суспільства та віцепрем'єр Верещук обговорили співпрацю з міжнародними донорами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА