11:46 17.11.2020

На території ЖК «Малахіт» проходять навчання команди МНС України з пожежної безпеки

2 хв читати

16 листопада на території житлового комплексу "Малахіт" стартували тренування команди Міністерства надзвичайних ситуацій України з пожежної безпеки Солом’янського району Києва. Пожежники відпрацьовують алгоритм дій у випадку виникнення пожежі на 25-му поверсі багатоповерхівки. Навчання триватимуть у 4 етапи, аби залучити весь особовий склад. Наступні тренування відбудуться 18, 20 та 22 листопада.  

Пожежники відпрацьовують алгоритм гасіння пожежі, яка, за легендою, сталася на 25-му поверсі будинку. Гасіння відбувається двома шляхами: подача пожежних рукавів ходовими клітинами та за допомогою спеціального колінчатого підіймача КП-90, який підіймає пожежників на висоту до 90 метрів й дозволяє гасити загоряння ззовні.  

"Забудовник житлового комплексу, будівельна компанія "Інтергал-Буд", без роздумів надала МНС можливість провести навчання та території комплексу. По-перше, ми турбуємося про наших мешканців та хочемо бути певними, що у разі чого, пожежники зможуть швидко та якісно справитися із загорянням. По-друге, ми впевнені, що завдяки спільним зусиллям забудовників та виконавчої влади зможемо вибудувати чіткі алгоритми ефективного захисту киян як у випадку гасіння пожеж, так і в інших надзвичайних ситуаціях" — відзначив Євген Бінявський, керівник департаменту контролю якості будівництва компанії "Інтергал-Буд".

Мешканці житлового комплексу "Малахіт" були повідомленні про проведення навчань заздалегідь. Їхня реакція була позитивною та більшість з них поставилися схвально до проведення подібного заходу. На навчаннях також були присутні представники телевізійних ЗМІ, тож пропонуємо до вашої уваги сюжет про те, як пройшов перший день тренувань:

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА