15:25 18.11.2020

Київстар та Global Office “прокачають” навички підприємництва в українських підлітків

3 хв читати
Київстар та Global Office “прокачають” навички підприємництва в українських підлітків

Понад 600 школярів з різних куточків України отримають нові знання й навички у сфері інновацій та підприємництва в рамках ініціативи “Dreaming Big with Kyivstar”, а топ-менеджери Київстар стануть лекторами проєкту.

Раніше протягом трьох років Київстар підтримував ініціативу GoCamp громадської організації Global Office. Волонтери з різних країн та ментори Київстар приїзжали до українських шкіл та навчали учнів іноземних мов, допомагали долати мовні бар’єри, надихали думати критично та креативно. Цього року формат довелося змінити на двотижневий онлайн-марафон та розробити спеціальну інтерактивну програму “Dreaming Big with Kyivstar”.

"Місія Київстар – відкривати нові можливості та змінювати життя на краще за допомогою технологій̆. Ми впевнені, що розвиток підприємницького духу та інноваційного мислення не лише допоможе підліткам бути конкурентоспроможними на сучасному ринку праці у майбутньому, а й підштовхне створювати революційні ідеї, що розвиватимуть нашу країну та світ. Саме тому ми четвертий рік поспіль підтримуємо проєкт, а наші співробітники виступають менторами, які готові поділитися своїм досвідом", - говорить Анна Захараш, директорка із корпоративних комунікацій Київстар.  

З 16 по 27 листопада 600 учнів з 50-ти українських шкіл, які подали заявку на участь, чекають пізнавальні вікторини, конкурс на найкращий підприємницький проєкт, робота з менторами та лекції з основ підприємництва, маркетингу, управління проєктами та креативного мислення. До zoom-зустрічей також долучаться 10 іноземних волонтерів з різних країн та понад 20 співробітники Київстар у якості менторів.

За весь час співпраці Київстар та Global Office понад 5500 учнів із 170 шкіл отримали нові знання й навички у сфері інновацій та підприємницької діяльності, а близько 75 співробітників компанії стали менторами проєкту.

"Довготривале партнерство громадської ініціативи GoGlobal та соціально відповідального бізнесу Київстар стало прецедентом для громадського сектору в Україні. Бізнес довів, що як ніхто зацікавлений в глибинних суспільних змінах, зокрема – в освіті. Спільний флагманський проєкт GoCamp демонструє це наочно. Українським школярам цікаві інтерактивні уроки та бізнес-кейси, подобається вивчати іноземну мову з носіями і спілкуватись без бар’єрів, опановувати діджитал-навички та розвитати власні бізнес-ідеї”, – зазначила Оксана Нечипоренко, директорка громадської організації Global Office",зауважила Оксана Нечипоренко, директор громадської організації Global Office.

Нагадаємо, розвиток цифрових навичок та інноваційного підприємництва – є одним з ключових напрямків стратегії корпоративної соціальної відповідальності Київстар, до якої також входить Безпека в Інтернеті, Корпоративне волонтерство та Партнерство заради досягнення цілей сталого розвитку.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G для 25,4 млн абонентів. Акціонер Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, що має офіс у Нідерландах. Акції Групи перебувають в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар понад 20 років працює в Україні та є компанією номер 1 серед мобільних операторів, найдорожчим брендом, найкращим роботодавцем і найбільшим платником податків до бюджету на телеком-ринку.

Додаткова інформація: [email protected] , www.kyivstar.ua .

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА