16:10 02.12.2020

"Інтергал-Буд" провів День відкритих дверей у житловому комплексі "Академ-Квартал"

1 хв читати

На території житлового комплексу "Академ-Квартал" пройшов День відкритих дверей. На захід були запрошені майбутні мешканці комплексу, які змогли побачити на власні очі, як виглядатиме їхня оселя, та у дружній атмосфері поспілкуватися з майбутніми сусідами. Також вони могли особисто перевірити хід будівництва третього будинку та оглянути шоу-рум квартир з ремонтом від забудовника.

Два перших будинки та прибудинкова територія комплексу вже готові: тут й місця для відпочинку та прогулянок, й ігрові майданчики для найменших мешканців. Крім того, ще на початку листопада відділ продажів комплексу переїхав у нове приміщення, тож відтепер знаходиться на другому поверсі будинку №1.

Організатори заходу підготували насичену розважальну програму й смачні частування. Дорослі та маленькі гості мали забавки на будь-який смак: фото на згадку, рухливі та веселі ігри на прибудинковій території та у вестибюлях будинків. До речі, ми потурбувалися про дотримання усіх карантинних норм, тож усі наші гості були у масках, а ще ми розподілили атракції таким чином, щоб уникати скупчення людей.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА