12:04 04.12.2020

Huawei та бізнес-школа Henley Business School оголосили про співпрацю для розвитку талантів серед керівників і прискорення цифрової трансформації

3 хв читати
Huawei та бізнес-школа Henley Business School оголосили про співпрацю для розвитку талантів серед керівників і прискорення цифрової трансформації

Huawei та бізнес-школа Henley Business School оголосили про співпрацю, котра сприятиме розробці і впровадженню інноваційної програми цифрового лідерства та розвитку талантів для глобальних операторів зв’язку і клієнтів підприємств. Унікальна програма охоплює напрацювання у сфері інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), провідні практики цифрового лідерства та міжгалузевий досвід. Вона допоможе наявним і майбутнім лідерам у галузі телекомунікацій та на підприємствах розробляти план цифрової трансформації, що включає стратегію, бізнес-процеси, організацію та культуру.

Відома бізнес-школа Henley Business School поділиться своїм баченням розвитку лідерства й управління, а також розумінням питання цифрової трансформації. Зі свого боку, компанія Huawei поділиться унікальним глобальним і кроскультурним галузевим досвідом цифрової трансформації, отриманим завдяки партнерству з провідними світовими постачальниками рішень у сфері ІКТ у 170 країнах.

"Henley та Huawei тісно співпрацювали протягом останніх п’яти років. Ми раді нашому партнерству з впровадження цифрової та технічної програм. На нашу думку, це сприятиме трансформації та змінам на краще у світі, де ми всі живемо і працюємо", — сказав професор Джон Боард (John Board), ректор бізнес-школи Henley Business School.

"Щоб залишатися конкурентоспроможними у динамічному середовищі, яке швидко змінюється, глобальні оператори зв’язку та підприємства повинні бути у курсі справ і постійно підвищувати рівень знань та розуміння цифрового майбутнього. Співпраця з бізнес-школою Henley, що сприяє розвитку лідерства та талантів, є дуже цінною для цифрової трансформації", — прокоментував Пітер Ван (Peter Wang), президент навчальних курсів Huawei Training Academy.

"Для мене велика честь співпрацювати з компанією Huawei, яка є глобальним лідером у галузі ІКТ. Разом ми розробляємо програми навчання для топменеджерів та молодих талантів у сфері ІКТ, а також для кінцевих споживачів. Вони є цінними для компаній із державного та приватного секторів усіх країн", — зазначив професор Кеченг Лю (Kecheng Liu), проректор з навчальної роботи бізнес-школи Henley Business School.

Програма включає вузькоспеціалізований курс із розвитку цифрового лідерства та напрацювання, отримані у результаті реалізації проєктів у всьому світі, що націлені на вирішення проблем цифрової трансформації завдяки ІКТ.

Щоб отримати більше інформації про спільну програму Huawei та бізнес-школи Henley Business School, будь ласка, перейдіть за посиланням: https://en.huaweils.com/#/huaweiTenant/protocolPage?key=1606381767270sTYbxYRXci8iBiAciD3.

Про компанію Huawei

Huawei є провідним світовим постачальником інфраструктури інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), а також інтелектуальних пристроїв. Створюючи інтегровані рішення в чотирьох основних областях (телекомунікаційні мережі, ІТ, "розумні" пристрої і хмарні сервіси), ми прагнемо відкрити цифровий світ, в якому все є інтелектуальним і взаємопов'язаним, для кожної людини, оселі та організації.

Комплексний портфель продуктів, рішень і послуг Huawei є конкурентоспроможним і безпечним. Завдяки відкритій співпраці з партнерами з екосистем ми створюємо довгострокову цінність для наших клієнтів, прагнемо розширювати можливості людей, збагачувати особисте життя і сприяємо впровадженню інновацій в організаціях усіх форм і розмірів.

Компанія Huawei заснована в 1987 році. Це приватна компанія, яка повністю належить її співробітникам.

Інновації Huawei спрямовані на задоволення потреб клієнтів. Ми вкладаємо значні кошти в фундаментальні дослідження, концентруючись на технологічних проривах, які просувають світ уперед. У компанії працюють понад 194 000 співробітників у більш ніж 170 країнах і регіонах, які обслуговують більш ніж 3 мільярди людей в усьому світі.

В Україні компанія Huawei здійснює свою діяльність з 2000 року. Стратегія соціальної відповідальності ХУАВЕЙ УКРАЇНА охоплює чотири напрями: освіта, охорона здоров’я, захист довкілля, розвиток.

Дізнайтеся більше на сайті: https://www.huawei.com/ua/.

Читайте новини компанії в офіційних джерелах

Huawei Ukraine: https://www.huawei.com/ua/

Huawei Consumer Ukraine: https://consumer.huawei.com/ua/

Huawei Enterprise Ukraine: https://e.huawei.com/ua/

Huawei FusionSolar Ukraine: https://solar.huawei.com/ua

Huawei Global: http://www.huawei.com

Facebook

Huawei Ukraine https://www.facebook.com/huaweiukraine

Huawei Mobile UA https://www.facebook.com/HuaweimobileUA/

Huawei Enterprise https://www.facebook.com/HuaweiEnterprise

Huawei Global https://www.facebook.com/huawei/

Telegram

Huawei UA https://t.me/Huawei_Ukraine

Twitter

https://twitter.com/huawei_ukraine

Twitter Huawei FusionSolar: https://twitter.com/HuaweiSolar

Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/huawei-fusionsolar

Контакти

Аліна Севастюк, менеджер зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА (корпоративний PR), [email protected], +380 95 462-82-82

Олександра Терещук, спеціаліст зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА, [email protected], +380 96 340-66-22

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА