11:23 11.12.2020

"Інтергал-Буд" визнано "Девелопером року" за результатами будівельної премії IBUILD 2020

1 хв читати
"Інтергал-Буд" визнано "Девелопером року" за результатами будівельної премії IBUILD 2020

10 грудня в Києві відбулася бізнес вечеря VIII Всеукраїнської будівельної премії IBUILD 2020. В ході заходу були нагородженні переможці премії — кращі представники будівельної галузі, будівельні й девелоперські компанії, об’єкти року. Переможцем у ключовій номінації «Девелопер року» було визнано компанію «Інтергал-Буд».

Організатор заходу Конфедерація будівельників України. Премія IBUILD не має аналогів в Україні, а стати лауреатом IBUILD означає підтвердити свої досягнення й отримати визнання власних професійних здобутків на найвищому рівні. А головне — надихнутися на нові звершення!

«Це був складний, але, разом з тим, цікавий рік. Нам довелося вирішувати нестандартні завдання, знаходити креативні підходи та прискорюватися з впровадженням інноваційних рішень. І попри все «Інтергал-Буд» впорався з цими завданнями на відмінно! Доказом цього є премії та нагороди, які ми здобули цьогоріч. Не стала виключенням й будівельна премія IBUILD 2020. Перемога в номінації «Девелопер року» — свідчення правильно обраної стратегії та довіри споживачів» — прокоментувала отримання премії Анна Лаєвська, комерційний директор компанії «Інтергал-Буд». 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА