14:17 11.12.2020

Київстар - платник податків №1 у галузі зв’язку

3 хв читати

Асоціація платників податків України оголосила результати Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків -2019" і нагородила кращих. Журі обирало переможців серед національних компаній, які дотримуються податкової дисципліни, створюють робочі місця, займаються благодійництвом та сплачують найбільше податків до держбюджету серед підприємств своєї галузі.

Київстар вже одинадцятий рік поспіль стає переможцем рейтингу  з найвищим результатом серед великих підприємств галузі інформації та телекомунікацій. Так, за 2019 рік компанія сплатила до держбюджету понад  8 млрд грн податків та зборів. А за 23 роки роботи в Україні  загальна сума податків, які сплатив Київстар, перевищила 70 млрд грн.

Крім цього, Київстар щороку інвестує мільярди гривень у розвиток в Україні сучасних мобільних технологій. Навіть у 2020 році, коли український бізнес змушений заощаджувати через пандемію та локдаун, Київстар майже на 40% збільшив свої капітальні витрати, щоб побудувати мережі 4G у сільській місцевості. На сьогодні зв’язок 4G Київстар доступний на території, де проживає 85% населення України.

За 23 роки роботи в Україні оператор залучив інвестицій на суму 5,4 млрд доларів США. На ці кошти побудована найбільша в країні телеком мережа, яка обслуговує 25,4 млн абонентів мобільного зв’язку і 1,2 млн абонентів "Домашнього інтернету".

Київстар розвиває бізнес з урахуванням потреб суспільства. Компанія допомагає Національній поліції України у розшуку зниклих дітей, підтримує навчальні проекти для школярів, що розвивають навички підприємництва, організує стажування для студентів та навчання в галузі Big Data, разом із "Українською біржою благодійності» започаткував проєкт SMS-благодійності "Дитяча надія", запровадив платформу з онлайн уроками з нових мобільних технологій для літніх людей. Під час пандемії COVID-19 Київстар надав абонентам безкоштовних послуг зв’язку на суму  50 млн гривень, а також виділив 30 млн грн для закупівлі апаратів штучної вентиляції легень, захисних костюмів для медиків, тощо.  Соціальний проєкт Київстар "Смартфон для батьків" отримав престижну міжнародну нагороду в галузі комунікацій - European Excellence Awards.  

Протягом 2020 року Київстар визнано найкращим роботодавцем України, найдорожчим національним брендом, телеком-оператором року, найбільшим платником податків у телеком галузі та лідером соціальної відповідальності.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій для 25,8 млн абонентів мобільного зв’язку і 1,2 млн абонентів фіксованого інтернету. Послуги 4G компанії доступні на території, де проживає 85% населення. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар 23 роки працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Анатолій Шкрібляк про розширення лінійки каш швидкого приготування ТМ "Добродія"

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА