10:53 15.12.2020

Urban Experts – переможець Національної премії "Вибір Країни" 2020 в номінації "Архітектура та дизайн"

3 хв читати

Urban Experts – краща компанія в номінації  “Архітектура та дизайн” 2020 згідно з Національною премією “Вибір Країни”. 

Вибір Країни - національна бізнес премія України, яка визначає кращі компанії в різних галузях. 

Методика оцінки включає в себе аналіз 49 відкритих джерел інформації про українські компанії та спосіб оцінки - URSA-50, який за допомогою математичної формули аналізує усі компанії України та сегментує їх. У сукупності це гарантує високу якість і прозорість дослідницьких проєктів.

Нагорода вручається тільки одній компанії в кожному виді діяльності і підтверджує її високі досягнення за минулий рік. Оцінка враховує показники прибутковості, зростання прибутку, фінансову стійкість і місце компанії на ринку.

Urban Experts - архітектурна компанія, що надає повностадійні архітектурні та консультаційні послуги для багатофункціональних, комерційних, житлових, інфраструктурних та транспортних проєктів у регіоні Східної Європи.

Партнери Leslie Jones Architecture — лідери на британському ринку архітектури, пропонують готові рішення для проєктів ритейлу та leisure, житлових та транспортних обєктів, масштабних транспортних проєктів.

Наша місія — поширення британської архітектури на ринку України та в країнах СНД.

 

Наші послуги

Проєктування торгової нерухомості. Команда провідних архітекторів розробляє проєкти торгової нерухомості  починаючи із великих молів регіонального масштабу і закінчуючи спеціалізованими торговельними центрами. Ми чітко розуміємо потреби споживачів та вимоги орендарів. Наша мета - впроваджувати інноваційний і практичний підхід до розробки і завжди перевершувати очікування користувачів торговельних об'єктів. 

Проєктування житлової нерухомості. У числі наших проєктів є, як і окремі висотні житлові будівлі, так і багатоквартирні будинки в комплексах змішаного призначення.  Також маємо значний досвід у створенні комплексів елітного заміського житла. Застосовуючи ефективні планувальні рішення, ми створюємо житлові приміщення, які збільшують обсяг корисних площ. 

Проєктування офісної нерухомості: ми розробили концепцію нового формату — коофісів. Формат коофісу передбачає розміщення і комерційної інфраструктури, ресторанів, банків, аптек, паркінгу, при цьому з обслуговуванням загальних зон, і коворкінгу, офісів із hot desk і fix desk, переговорними, івент-просторами і традиційними офісами з можливістю довгострокової оренди та ремонту під орендаря. 

Проєктування транспортних хабів. Ми знаємо як зробити транспортний вузол прибутковим.  Одним із засобів забезпечення самоокупності та прибутковості транспортних об'єктів є їх симбіоз з торговими площами, адже джерело "харчування" торгівлі - потоки, які органічно формуються в транспортних хабах.

Дизайн торгових об'єктів. Ми розробили внутрішній дизайн The Ocean Mall, Podolyany Mall, фуд холл Lavina Mall

Екологічність 

Urban Experts – ліцензований оцінювач проєктів і будівель відповідно до міжнародної екологічної сертифікації BREEAM. Ми використовуємо її стандарти в своїй роботі, тому створюємо не тільки естетично привабливу і комерційно успішну нерухомість, але екологічно безпечну і довгостроково стійку, що, за бажанням Клієнта, може бути підтверджено сертифікатом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА