20:23 19.12.2020

Оголошено переможців Effie Awards Ukraine 2020. Нагородження відбулося за підтримки Parimatch Tech

2 хв читати

Стали відомі золоті, срібні та бронзові призери найпрестижнішої нагороди в галузі маркетингових комунікацій Effie Awards Ukraine. Імена переможців були оголошені під час 10-годинного онлайн-марафона, який вдалося організувати завдяки генеральному партнеру премії Parimatch Tech.

Найефективнішою рекламною кампанією визнаний кейс Monobank і медіаагенції Initiative "А моно змінити банкінг на рівні країни? Mono!". Із повним списком переможців та фіналістів Effie Awards Ukraine 2020 можна ознайомитися на сайті.

Parimatch Tech вперше підтримав топову нагороду для маркетологів і медіафахівців в Україні. Цьогорічна церемонія включила 10 тематичних блоків і презентацію 69-ти ефективних кампаній рекламно-комунікаційного ринку. Ведучими події стали Світлана Степаненко, CEO в Twiga Ukraine і Дмитро Джеджула, директор по маркетингу в Biosphere Corporation. Онлайн-марафон Effie Awards Show 2020 року відбувся в івент-холі PMHUB і зібрав лідерів української маркетингової індустрії.

"Ми як міжнародна компанія підтримуємо комплексні проєкти, створені на перетині інноваційних технологій, креативу, data driven рішень. Український маркетинг готовий челленджити міжнародний ринок. Доказ цьому презентовані сьогодні кейси. Заслужений гранд-призер Monobank зробив революцію в індустрії банкінгу, запропонувавши продукт з новою бізнес-моделлю та прогресивними MarTech-рішеннями", — зазначила Наталія Гілевич, CEO Parimatch Ukraine, член журі Effie Awards Ukraine.

Цього року премію проводять 15-ий раз. Під час церемонії вдалося не лише нагородити найкращих, але й показати найефективніші кейси фіналістів широкому загалу.

"Effie Show унікальна подія не тільки для України, але й для всього світу. Справжній онлайн-марафон з презентацією 139 успішних маркетингових кейсів та їх трансляцією в онлайні став можливим виключно завдяки підтримці нашого генерального партнера", — прокоментував Максим Лазебник, виконавчий директор Всеукраїнської рекламної коаліції. 

Крім того, в рамках Effie Awards Ukraine 2020 були оголошені та презентовані національні рейтинги ефективності комунікаційних, медіаагентств і рекламно-комунікаційних холдингів, імена найефективніших рекламодавців і брендів України, а також імена кращих маркетингових команд України 2020 року.

Імена переможців увійдуть до міжнародного рейтингу ефективності Effie Index 2020. Це означає, що українські креативні рішення знову стануть предметом для дискусій серед світової маркетингової спільноти та продовжать драйвити розвиток національного MarTech-ринку.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА