12:13 28.12.2020

Ощадбанк пропонує аграріям техніку ПЬОТІНГЕР на пільгових умовах

3 хв читати
Ощадбанк пропонує аграріям техніку ПЬОТІНГЕР на пільгових умовах

До переліку учасників партнерських програм Ощадбанку долучилася всесвітньо відома компанія ПЬОТІНГЕР – провідний виробник навісної та причіпної сільськогосподарської техніки. Бренд цієї компанії широко відомий аграріям у багатьох країнах світу, адже техніка ПЬОТІНГЕР дає можливість підвищити продуктивність виробництва та якість сільськогосподарської продукції. Гасло компанії – «Успішніше з ПЬОТІНГЕР».

ПЬОТІНГЕР – австрійське сімейне підприємство, засноване у 1871 році, яке вийшло на міжнародний рівень і нині продає техніку через представництва у 17 країнах. Асортимент продукції ПЬОТІНГЕР складається з техніки для обробітку ґрунту та посіву (плуги, культиватори, короткобазові дискові борони, сівалки та ін.), а також для заготівлі кормів (косарки, ворушилки, валкувачі, рулонні прес-підбирачі та ін.).

На придбання техніки ПЬОТІНГЕР Ощадбанк пропонує кредити на термін до 5 років. Відсоткова ставка стартує від 3,72% річних. Перший внесок – від 20% вартості техніки, максимальна сума кредиту – 50 млн грн, повертати його можна рівними частинами або за спеціальним графіком.

Як нещодавно повідомлялось, обсяг кредитів, наданих Ощадбанком бізнесу в рамках партнерських програм, у грудні 2020 року досяг 1 млрд грн, а кількість партнерів – виробників і постачальників транспортної техніки та обладнання перевищила 200.Такі програми сприяють доступності кредитів для клієнтів – отримати позику можна за ставкою від 0,01% річних у гривні.

Більш детально про програму  розвитку підприємництва «Будуй своє»фінансування бізнесуагрокредити, партнерські програми та кредити від міжнародних установ  можна дізнатись на офіційному сайті, у відділеннях Ощадбанку або в Контакт-центрі для бізнес-клієнтів за номером: 0 800 219 800.

Прес-служба Ощадбанку

Ощадбанк предлагает аграриям технику Пётингер на льготных условиях

К списку участников партнерских программ Ощадбанка присоединилась всемирно известная компания Пётингер - ведущий производитель навесной и прицепной сельскохозяйственной техники. Бренд этой компании широко известен аграриям во многих странах мира, так как техника Пётингер позволяет повысить продуктивность производства и качество сельскохозяйственной продукции. Лозунг компании - «Успешнее с Пётингер».

Пётингер - австрийское семейное предприятие, основанное в 1871 году, которое вышло на международный уровень и сейчас продает технику через представительства в 17 странах. Ассортимент продукции Пётингер состоит из техники для обработки почвы и посева (плуги, культиваторы, короткобазовые дисковые бороны, сеялки и др.), а также для заготовки кормов (косилки, ворошилки, валкователи, рулонные пресс-подборщики и др.).

На приобретение техники Пётингер Ощадбанк предлагает кредиты на срок до 5 лет. Процентная ставка стартует от 3,72% годовых. Первый взнос - от 20% стоимости техники, максимальная сумма кредита - 50 млн грн, возвращать его можно равными частями или по специальному графику.

Как недавно сообщалось, объем кредитов, предоставленных Ощадбанком бизнесу в рамках партнерских программ, в декабре 2020 года достиг 1 млрд грн, а количество партнеров - производителей и поставщиков транспортной техники и оборудования превысило 200. Такие программы способствуют доступности кредитов для клиентов - получить кредит можно по ставке от 0,01% годовых в гривне.

Более подробно о программе развития предпринимательства «Будуй своє», финансировании бизнеса, агрокредитах, партнерских программах и кредитах от международных организаций можно узнать на официальном сайте, в отделениях Ощадбанка или в Контакт-центре для бизнес-клиентов по телефону: 0 800 219 800.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА