13:42 29.12.2020

Рекламна проєкція: інноваційний маркетинговий інструмент запрацював у житлових комплексах "Інтергал-Буд"

2 хв читати
Рекламна проєкція: інноваційний маркетинговий інструмент запрацював у житлових комплексах "Інтергал-Буд"

У 2020 році компанія «Інтергал-Буд» зарекомендувала себе не лише як якісний та стійкий девелопер, а й стала одним з лідерів з провадження інноваційних маркетингових інструментів. Так, на території відразу двох житлових комплексів — «Причал 8» та «Нивки-Парк» — запрацювали рекламні проєкції, створені за допомогою трафаретних проєкторів.

«Рекламна проєкція — інноваційне рішення, яке стає дедалі популярнішим серед рекламодавців. І нам дуже приємно, що ми стали першою будівельною компанією, яка скористалася таким видом візуальної комунікації на території власних комплексів. Зображення, створене трафаретним проєктором, має цілий ряд переваг: воно не шкодить фасадам будівель, дуже зручне та швидке в заміні сюжетів й займає буквально 30 хвилин часу, воно виглядає по-новому — така реклама привертає увагу! Окремо потрібно зазначити, що трафаретний проєктор є енергоощадним. Йому не страшні ні холод, ні спека, ні негода. Ну а головне, така реклама заощаджує бюджет та абсолютно не шкодить навколишньому середовищу, адже на її виробництво не потрібен ані метал, ані пластик, ані папір. А отже, вона не потребує вартісних інсталяцій та реінсталяцій, не потрібно потім думати про утилізацію конструкцій та витратних матеріалів» — зазначила Ірина Міхальова, директор з маркетингу компанії «Інтергал-Буд».  

Також до переваг рекламної проєкції можна долучити й те, що за допомогою проєктора створюється зображення будь-якого масштабу, тож його побачить величезна кількість людей. Це може бути статична чи анімована картинка, зображення з використанням одного кольору, чи кількох.

«Важливо й те, що рекламна проєкція абсолютно не заважає мешканцям, а навіть розважає. Власне, й вечірній Київ стає гарнішим. Ба більше, він не засмічується габаритними рекламними конструкціями» — додала пані Ірина.   

Проєкт реалізовано у партнерстві з компанією Macemi.ltd, яка спеціалізується на інноваційних світлових інсталяціях. Устаткування, що застосовується компанією для створення зображень, є сертифікованим та має гарантію 7 років.  

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА