16:26 12.01.2021

АЛЛО передає в БФ "Таблеточки" товарів медичного призначення на суму 1,5 млн гривень

2 хв читати

11 січня благодійний фонд “Таблеточки” отримав від АЛЛО 22 000 медичних респіраторів класу KN95 / FFP2 (в тому числі дитячих), загальною роздрібною вартістю близько 

1 500 000 гривень. Респіратори призначені для захисту медичного персоналу, пацієнтів та їхніх батьків, і будуть спрямовані в 19 дитячих онкологічних відділень по всій Україні.

Фонд “Таблеточки” спеціалізується на допомозі онкохворим дітям, для яких будь-який вірус представляє загрозу життю, а при COVID-19 — таким пацієнтам необхідний додатковий захист. Медичний респіратор класу KN95 / FFP2 є надійним захисним засобом з показником ефективності фільтрації вірусів 95% і відповідає рекомендаціям Всесвітньої організації охорони здоров'я.


“Ми надаємо захисні маски підопічним фонду, їх батькам і лікарям, тому що розуміємо, як важливо забезпечити повну стерильність у випадках важких захворювань. Наша компанія не може стояти осторонь і тому системно продовжує підтримувати тих, хто цього найбільше потребує” — коментує Дмитро Деревицький, голова ради директорів ГК АЛЛО.

“Діти з онкологічними діагнозами і до пандемії потребували посиленого захисту від всіляких інфекцій, а зараз — особливо, — підкреслює операційний директор фонду “Таблеточки” В'ячеслав Биков. — Спасибі компанії АЛЛО за своєчасну турботу про дітей — допоможемо їм разом і далі буде!”

За період пандемії АЛЛО передала товарів медичного призначення лікарням Дніпра і в благодійні фонди України на суму близько 2 500 000 грн.

Довідка:

АЛЛО — це компанія для тих, хто хоче стати краще, технологічніше, жити комфортно й сучасно. Найбільший рітейлер смартфонів і гаджетів, сучасної техніки й товарів для дому та відпочинку, від косметики й інструментів до одягу і меблів, який є маркетплейсом національного масштабу з доставкою замовлень на пошту, додому і в магазини в 140 містах України. Allo.ua — тицяй що хочеш!

“Таблеточки” - благодійний фонд, який з 2011 року надає допомогу онкохворим дітям в Україні. Фонд працює в чотирьох напрямках: адресна допомога сім'ям, системна допомога дитячим онковідділенням, захист інтересів українських пацієнтів і професійний розвиток медичного персоналу. Щомісяця під опікою фонду 400 сімей і 19 онковідділень по всій Україні. За час роботи фонду понад 4500 сімей отримали адресну допомогу.

Контакты для СМИ: [email protected]

***

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА