09:42 20.01.2021

Чай і кава недорого

3 хв читати

У 2019 році продажі кави та чаю оптом демонстрували зростання відповідно на 6 % та 5.4 % у порівнянні з 2018 роком. Ця тенденція буде зберігатися й надалі. Однак, світові аналітичні агенції попереджають, що ймовірно слід очікувати дефіцит продукції та зростання цін.

Компанія Leader Coffee є офіційним імпортером провідних виробників, тому пропонуємо на кавові та чайні напої оптові ціни.

Тільки кращі виробники та постачальники чаю й кави

Ми реалізуємо виключно сертифіковану продукцію відомих брендів із країн, які входять у десятку провідних виробників та постачальників цих напоїв. У нас можна купити сировину для створення ароматних напоїв з Індії, Бразилії, Кенії, В’єтнаму, Малайзії, Індонезії, Туреччини, Аргентини. Хорошим постачальником кави є торгова марка «Кава зі Львова». Бренд має великий попит та позитивні відгуки. А ще ми пропонуємо досить унікальну для торговельних площадок країни каву — авторський купаж.

Можна замовити на вагу або в пакуванні. Замовлення приймаються цілодобово.

Де краще купити чай, каву оптом на вигідних умовах?

Купити від постачальників каву та чай недорого в Івано-Франківську та інших містах можливо великими та дрібними партіями в нашій компанії. Ви оціните наші пропозиції, адже тут поєднуються всі фактори успішної покупки: зовнішнє Купити від постачальників каву та чай недорого в Івано-Франківську та інших містах можливо великими та дрібними партіями в нашій компанії. Ви оціните наші пропозиції, адже тут поєднуються всі фактори успішної покупки: зовнішнє оформлення (якщо купуєте у фір — досить помірна вартість.

Пропонуємо великий вибір сортів і видів кави. Консультанти Leader Coffee допоможуть купити чай та каву оптом, склавши оптимальний варіант замовлення. Зможете реалізувати товар із вигодою в Харкові, Рівному та інших населених пунктах нашої країни.

Купити каву оптом просто

У нас кожен мешканець України має змогу придбати різні сорти молотого, зернового та розчинного ароматного напою.

Яку можна розчинну каву можна купити оптом:

  • порошкову (отримують із меленого зерна шляхом випарювання вологи);
  • сублімовану (технологія сухого замороження у вакуумі дозволяє зберегти до 95 % корисних властивостей зерен);
  • гранульовану (агломеровану). Таку каву виробляють за допомогою пару та тиску гарячого повітря, при цьому натуральні властивості продукту частково втрачаються.

Розчинна вагова кава й розфасована є в продажу.

Можливо замовити також мелену каву оптом різних сортів та ступеня обсмаження й помелу для приготування класичного напою або еспресо.

Гурмани оцінять тонкий смак кави в зернах з ароматом шоколаду, Амарето, вишні, рому, карамелі або зерна в шоколаді від виробника «Кава зі Львова».

Вигідні пропозиції для того, щоби купити чай оптом

Зі складу магазину можна купити оптом ваговий чорний чай і зелений із Китаю, Індії, Шрі-Ланки та інші. У продажу лист середній, дрібний, великий.

Китайські чаї з преміум сегменту представлені сортами: улун (має багато поліфенолів, тож його часто купують для схуднення), жовтий, червоний, білий (часто використовують для профілактики онкологічних захворювань).

Замовити чай оптом вигідно з індійської колекції. Напій має екзотичний смак. Допомагає подолати втому. Додайте в склянку лимон і смак зможе збагатиться.

Цейлонський чай (Шрі-Ланка) завжди користувався популярністю в наших споживачів. Його купаж відрізняють терпкі нотки. Колір напою насичений від бурштинового до коричневого. Добре смакує з молоком або вершками.

Номер телефону: 067–735–05–55

Веб-сайт: https://leadercoffee.ua/

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА