12:42 20.01.2021

Зробити українців постійно уважними один до одного

3 хв читати

Підсумки за перші пів року Національного проєкту "Isolated"

          Торік поява Isolated/Ізольованих зумовлена часом, а назва свідчить сама за себе: у фокусі – самотні хворі люди похилого віку; сироти та сім’ї в складних життєвих обставинах, люди з інвалідністю.

          Найперше креативна агенція МAKE SENSE, автор ініціативи, задумалася про допомогу по-сусідству. Так народився

  1. ПРОЄКТ "ВІД СУСІДА ДО СУСІДА"
    • Це – допомога у рамках свого під’їзду. Допомога – у три кроки:

заходь на сайт www.isolated.com.ua;

завантаж та роздрукуй плакат;

вкажи, яку допомогу можеш надати, залиш мобільний і розмісти у під’їзді.

    • У передноворічно-різдвяний період плакат видозмінився - набув святкового оформлення, адже це - час для благодійності.
    • Співпраця із Міністерством охорони здоровя України допомогла у поширенні плакатів країною. Так, МОЗ видало розпорядження порозвішувати їх у лікарнях та поліклініках усіх областей – із закликом до відвідувачів підтримати ініціативу. Всього їх було розміщено біля 5000.

Далі був

  1. ПРОЄКТ "РІЗДВЯНА ONLINE-ЯРМАРКА" З VETERANO SERVICE
    • Veterano Service - платформа, де зібралося понад 200 власників ветеранських бізнесів. До речі, третина з них - з інвалідністю. Вони пропонують українцям делікатесні равлики, крафтові сири, прикраси, розкішні вироби зі шкіри, ексклюзивні іграшки, у тому числі й розвиваючі – для дітлахів, подарункові сертифікати на послуги.

Оnline-ярмарка, що триває до 20 січня включно, за посилання: https://www.facebook.com/veteranoservice/shop/?ref=65

У передноворічно-різдвяний час у співпраці із партнерами реалізовували кілька проєктів одночасно. Зокрема

  1. ПРОЄКТ "ЗБЕРИ ДОБРИЙ ПОДАРУНОК" ІЗ БФ "ДОБРИЙ САМАРИТЯНИН"
    • БФ "Добрий Самаритянин" хоч має одеську "прописку", однак відомий далеко за межами південного регіону. ООН відзначило його досвід в наданні допомоги переселенцям з Донбасу та Криму як найкращий в Україні. Крім того, "ДС" отримав від Грантового офісу Google визнання як один із найактивніший в нашій країні і, як результат, одержав віртуальні кошти для популяризації своєї діяльності. Разом з ним ми збирали іменні подарунки до Різдва для понад тисячі сиріт Одещини.

До певної міри, ми виконували роль агрегатора, який системно розвиває у людях культуру уваги та транслює, що чужі проблеми – не чужі! Так, народилася

  1. СПІВПРАЦЯ ІЗ БФ "КАРІТАС-КИЇВ"
    • БФ "Карітас-Київ" є частиною світової спільноти Сaritas, яка понад 120 років працює у біля 200 країнах світу; має офіційні представництва в ООН та Раді Європи. В Україні - з 1992-го. Надає допомогу людям, які перебувають у складних життєвих обставинах. "Карітас-Київ" відзначений багатьма нагородами, зокрема Національним рейтингом благодійників України, що проводиться у партнерстві з Новым временем та Ernst & Young.
  1. СПІВПРАЦЯ З ІНСТИТУТОМ КОГНІТИВНОГО МОДЕЛЮВАННЯ, А САМЕ ЙОГО НАУКОВИМ КЕРІВНИКОМ, РАДНИКОМ МІНІСТРА ОХОРОНИ ЗДОРОВЯ СПАРТАКОМ СУББОТОЮ. У спеціальному інтерв’ю Укрінформу йдеться про особливості поведінки ізольованих людей, поради щодо того, як поводитися з ними.

"Головна ідея та ціль Isolated – зробити українців постійно уважними один до одного, починаючи з людей, що знаходяться у вимушеній ізоляції. І показати новий сенс благодійності: увага та допомога дає людині відчуття єдності, яке допомагає долати нас будь-які життєві обставини", - говорить Кирило ТЕРЕЩЕНКО, власник креативної агенції MAKE SENSE.  

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА