15:59 21.01.2021

Магазини АЛЛО на відеозв'язку: тепер і в застосунку

2 хв читати

АЛЛО —перший та єдиний ритейлер в Україні, який реалізував високотехнологічний та потрібний в даний час сервіс відеоконсультації в реальному часі «Експерт Онлайн».

«Експерт Онлайн» дозволяє економити час на пошуку інформації по продукту, що цікавить, скорочує кількість походів у магазини й запобігає ризиків, пов'язаних з відвідуванням громадських місць, але найцінніше — забезпечує вичерпну відеоконсультацію з можливістю демонстрації продукту наживо від експертів магазинів АЛЛО. Для того, щоб скористатися новою фічею застосунку, необхідно натиснути на кнопку «Подивитись наживо» поруч з обраним товаромі максимум за 99 секунд почнеться відеозв’язок з консультантом магазину, який може презентувати гаджет та розповісти всі нюанси. 

З моменту запуску «Експерт Онлайн» на сайті попит на послугу щомісяця зростає. Так, з урахуванням півмільйона активних користувачів застосунку АЛЛО й переважаючого мобільного трафіку на allo.ua очікується на значне збільшення кількості користувачів сервісу відеоконсультацій вже найближчим часом.

«Відеоконсультація наживо з магазину АЛЛО та ще й через застосунок – це як магазин у власній кишені. Ніяких додаткових витрат часу на логістику, ніяких ризиків з відвідуванням публічних місць: спілкуйся наживо, дивись в реальному часі та купуй обраний товар – і все це в одному застосунку АЛЛО. Нам вже є чим здивувати, але це лише один з багатьох кроків назустріч нашому покупцеві, далі буде. Стежте за оновленнями застосунку АЛЛО», –коментує CDO АЛЛО Костянтин Авілов. 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА