17:44 03.02.2021

Біланівський ГЗК передав обладнання Кременчуцькій лікарні

3 хв читати

Генеральний директор Біланівського ГЗК (БГЗК, Ferrexpo Belanovo Mining, FBM, входить до Групи Ferrexpo) Юрій Химич зустрівся з колективом Кременчуцької першої міської лікарні ім. О.Т. Богаєвського і в черговий раз вручив необхідне обладнання для лікувального закладу.

Для неврологічного відділення лікарні було передано 10 мобільних бактерицидних опромінювачів. Застосування даного обладнання в повсякденній роботі дозволить істотно убезпечити пацієнтів і медичний персонал, підвищити якість обробки і знезараження лікарняних приміщень, що особливо важливо в умовах пандемії коронавірусной інфекції.

"Компанія Ferrexpo впроваджує проєкти в рамках корпоративної соціальної відповідальності в усіх сферах, покращуючи інфраструктуру соціальних і освітніх об'єктів, спортивних установ та ін. Але зараз пріоритетом є підвищення якості обслуговування населення в лікувальних установах. В умовах, пов'язаних з нестачею засобів індивідуального захисту, устаткування і медикаментів, на допомогу приходить відповідальний бізнес, який реагує на запити медиків, від яких буквально залежить життя кожного з нас. І ми не можемо залишатися байдужими", - прокоментував Генеральний директор Біланівського ГЗК Юрій Химич.

Заступниця директора з медичної частини лікарні ім. О.Т. Богаєвського Вікторія Виповська зазначила: "Від колективу лікарні висловлюю величезну подяку компанії Ferrexpo за постійну допомогу. На сьогоднішній день ми приймаємо вже четвертий комплект обладнання, який нам передають від Біланівського ГЗК. Це надзвичайно важливі для нас мобільні лампи, які дозволяють виконувати знезараження повітря в приміщеннях з великою площею, а колове розміщення ламп сприяє збільшенню ефективності знезараження".

"Ми просили допомоги у спонсорів, щоб мати можливість запобігти інфекційним захворюванням в тому числі і у наших інсультних пацієнтів в палатах і блоках інтенсивної терапії. Крім того, для нас важлива профілактика вторинних інфекційних захворювань, пневмоній та ін.", - додала Ірина Піскунова, завідуюча неврологічним відділенням лікарні.

Компанія Ferrexpo постійно здійснює моніторинг ситуації з рівнем захворюваності на коронавірус в регіоні, в якому підприємства ведуть свою виробничу діяльність, і оперативно реагує на потребу медичних установ не лише у Полтавській області, а і по всій України.

Довідка про компанію:

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво і експорт високоякісних залізорудних окатків, які використувуються у виробництві сталі. Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатків серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. У 2020 р. Компанія виробила 11,2 мільйона тонн залізорудних окатків. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO. Додаткову інформацію можна знайти на сайті www.ferrexpo.com.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА