10:00 08.02.2021

В Україні з'явився перший адаптивний платіжний термінал - гнучкий, як сучасний бізнес

3 хв читати

POS terminal - combo pay from Excellio 

 8 лютого компанія Екселліо Трейд - провідний постачальник POS та фіскального обладнання - презентувала універсальний платіжний термінал СоmboPay , що ідеально адаптується під будь-які потреби бізнесу. Новий пристрій пройшов усю належну міжнародну сертифікацію та отримав офіційний дозвіл на продаж в Україні.

POS термінал СоmboPay

Платіжні звички українців дедалі змінюються - люди все менше мають при собі готівку та воліють розраховуватись банківськими картками. Заробітна плата, кешбеки, відсоток на залишок, комісія за зняття - стимулюють безготівкову оплату. Це швидко, зручно, а зважаючи на нові реалії - ще й безпечно. “Безперечні фаворити серед українців — безконтактні оплати картками та NFC-гаджетами, - такі спостереження Mastercard в Україні.

Щоб бути конкурентоздатними та мати можливість розрахувати будь-якого клієнта, все більше підприємців встановлюють термінали. За 9 місяців 2020 року кількість компаній, що приймають оплату картками, зросла більше ніж на третину, - підтверджує статистика Нацбанку. Натомість, велика частка малого та середнього бізнесу досі не задовільнила потребу безконтактних розрахунків. Тож, аби витримати конкуренцію, потрібно встановити платіжний термінал.

Новий POS-продукт ComboPay було розроблено з максимальною гарантією безпеки користувачів у партнерстві з провідним українським банком, лідером на ринку торгового еквайрингу – Ощадбанком. Спільний проект передбачає для торговця всебічну підтримку – еквайрингове обслуговування від надійної банківської установи та повноцінний технічно-інформаційний супровід з боку компанії “Екселліо Трейд”.

ComboPay - це платіжний пос термінал-трансформер, який ідеально пристосовується до бізнес-задач в кожний момент часу. Не вимагає жодних додатків - можна працювати, маючи лише даний пристрій. Йому не потрібні смартфон, керуючий ПК, каса та навіть WiFi - він може працювати абсолютно самостійно. А якщо у вас вже налагоджена система з касами чи іншими пристроями обліку, то ComboPay інтегрується до неї як частина цілого і вам не потрібно буде двічі вводити суму, щоб провести оплату, це робиться в один клік.

Чеки будь-якої форми
ComboPay може друкувати чеки (підключивши принтер-насадку), а може відповідати еко-трендам та відправляти клієнтам електронні чеки автоматично (особливо зручно, якщо є картка лояльності) або генерувати QR-коди з інформації в чеку та виводити його на дисплей.

Мобільний та незалежний
Новітній платіжний девайс може бути абсолютно портативним. Він легший за iPhone 12 та тримає заряд батареї до 3-х днів у штатному режимі. Має автономний Інтернет через 3G sim-картку чи WiFi. Для великого потоку клієнтів та цілодобового режиму роботи наявна Dock-станція.

Підходить для всіх видів банківських карток та NFC-гаджетів, а також карток лояльності. Має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс та великі клавіші управління, які спрощують навчання та пришвидшують введення інформації, підтримує кілька мов. Зручний для читання дисплей. Не вимагає особливих технічних знань персоналу.

Компактний і бездротовий
Цікавий, насамперед, для малого та середнього бізнесу. Зокрема, для кур'єрської доставки або онлайн-магазинів та ресторанів з власною логістикою. Для вуличної торгівлі (ринки, ярмарки, мобільні кав'ярні тощо), для послуг в сфері краси та здоров'я, острівної торгівлі в ТРЦ, HoReCa та будь-яких інших видів діяльності.

Зручний для підтвердження доставки посилки, оскільки дозволяє отримати підпис одержувача на сенсорному екрані.

Не важливо, що сьогодні у вас - магазин, а завтра - сервіс доставки. Термінал ComboPay завжди можна скомбінувати так як треба. Він трансформується швидко й легко, як це необхідно бізнесу в Україні. Це ваше Combo в сфері оплат!

Вартість стандартної комплектації становить від 5800₴.

+38 066 251 52 11
[email protected]
Юлія Черненко, контент-менеджер “Екселліо Трейд”.

За 12 років роботи техніка ТМ “Екселліо Трейд” набула величезної популярності на ринку України. На сьогодні близько 500 000 пристроїв працюють на місцевих підприємствах, а технічну підтримку здійснюють понад 500 авторизованих центрів сервісного обслуговування по всій країні. Контрольно-касове обладнання компанії використовують такі успішні компанії як “Фоззі-Фуд” (мережі магазинів “Сільпо”, “Фора”, “Fozzy”), “ЦУМ”, “АТБ”, “Єва”, “KFC”, “Roshen”, “JYSK”, “Київхліб”, “Brocard ” та багато інших.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА