14:23 12.02.2021

Ощадбанк має кращий платіжний офлайн-сервіс для бізнесу – PaySpace Magazine Awards 2020

2 хв читати

П’ять нагород за різноманітні розробки в сфері фінтех та електронної комерції отримав учора Ощадбанк на церемонії PaySpace Magazine Awards 2020.

Перше місце в категорії "Кращий платіжний офлайн-сервіс для бізнесу" посіла розробка банку ОщадPAY (за технологією Tap to Phone від Visa). Цей сервіс дає підприємцям можливість приймати до оплати безконтактні картки та NFC-гаджети через смартфон, фактично перетворюючи його на платіжний термінал.

Ще дві нагороди також пов’язано з сервісами Ощаду для малого бізнесу: друге місце серед кращих інтернет-банкінгів для підприємців (CorpLight) та третє місце в номінації "Кращий кредит банку для бізнесу" (мікрокредит від Ощадбанку).

Окрім цього, Ощад отримав "срібло" в номінації "Кращий фінансовий чат-бот" та "бронзу" як кращий банк-екваєр.

"Однією зі стратегічних цілей Ощадбанку на наступні п’ять років визначено розвиток лінійки цифрових продуктів, і отримані на PaySpace Magazine Awards 2020 нагороди засвідчили, що нам вже є чим пишатись у цьому сенсі, – зазначив Сергій Наумов, голова правління Ощадбанку. – Однак ці відзнаки не є приводом спочивати на лаврах: вибуховий темп діджиталізації в усіх сферах життя вимагає від нас постійно запроваджувати інновації".

Перший конкурс PaySpace Magazine Awards відбувся 2016 року, і з того часу проходить щорічно, відзначаючи кращі компанії та експертів на ринку фінансових технологій України. Переможці конкурсу визначались за допомогою онлайн-голосування користувачів сервісів, експертів та редакції видання.

Прес-служба Ощадбанку

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА