18:00 24.02.2021

Топменеджери Київстар поділилися досвідом управління командами зі школярами

3 хв читати

24 лютого 2021 року на національній онлайн-платформі Дія.Цифрова освіта вийшов 3-й модуль курсу "Підприємництво для школярів" – "Команда і управлінські інструменти", у зйомках якого взяли участь Олександр Комаров, президент компанії "Київстар", Зоя Дроншкевич, директорка з корпоративної стратегії мобільного оператора, та Анна Захараш, директорка з корпоративних комунікацій компанії. Вони розповіли, що таке місія та цінності підприємства, як мотивувати команду, навіщо застосовувати helicopter view у роботі, та як правильно комунікувати із співробітниками.

"Місія Київстар — змінювати Україну та відкривати нові можливості для людей. Саме тому ми підтримали створення курсу з підприємництва для школярів. Ми віримо, що цей освітній серіал допоможе молодому поколінню відкрити для себе світ бізнесу та навчить мріяти сміливо про найбільш амбітні цілі у житті", — розповіла Анна Захараш, директорка з корпоративних комунікацій Київстар.

Київстар підтримав створення курсу "Підприємництво для школярів", який розробляє Мінцифра та студія онлайн-освіти EdEra. Мета проєкту – допомогти підліткам зрозуміти, як функціонує бізнес, та як створити власну справу від ідеї до реалізації. Курс розрахований на 6 модулів і 36 уроків із залученням найкращих експертів у своїх сферах. У планах передбачається отримання грифу від Міносвіти, що дозволить рекомендувати курс як факультатив до уроків економіки. 

Також участь у курсі взяли директорка з маркетингу MEGOGO Валерія Толочина, CEO студії онлайн-освіти EdEra Ілля Філіпов, маркетинг-директор "Планета Кіно" Толік Козловський, кулінарний експерт, шеф-кухар Євген Клопотенко, CEO, співзасновник компанії NUKA Микита Владикін та інші. Експерткою курсу стала викладачка бізнес-школи "МІМ-Київ", віцепрезидентка компанії "IT-Інтегратор" Надія Омельченко, а ведучим - Віталій Зелений, актор серіалу SIZ, 1+1 video.

Пройти курс "Підприємництво для школярів" можна на національній онлайн-платформі Дія.Цифрова освіта

Нагадаємо, Київстар посів другу сходинку в рейтингу Forbes Україна та Work.ua "50 кращих роботодавців України", де отримав 93 із можливих 100 балів. Компанія інвестує у розвиток нових фахівців та пошуку талантів, для цього проводить щорічні власні курси профорієнтації, програми стажування для молоді та людей, які хочуть змінити кваліфікацію або мали перерву в роботі.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, якого обрали майже 26 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн користувачів "Домашнього інтернету". Компанія  надає послуги на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі 4G. Наразі 87% населення України живе і працює у зоні дії мережі LTE Київстар. Крім того, компанія є лідером ринку фіксованого інтернету, а також провайдером конвергентних послуг (мобільний зв’язок, фіксований інтернет, ТБ).Також Київстар надає інноваційні рішення з використанням Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, та інші. Для стартап-компаній створена унікальна платформа Open API, яка дає можливість розробникам використовувати аналітичні дані оператора для  власних цифрових продуктів.

Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах.  Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).Київстар 23  роки  працює в Україні, і визнаний як найдорожчий бренд України, найбільший платник податків у галузі зв’язку, кращий роботодавець та соціально-відповідальна компанією. 

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА