17:07 25.02.2021

Український бренд LA LINEA створив колекцію корпоративного одягу для компанії "Інтергал-Буд"

2 хв читати
Український бренд LA LINEA створив колекцію корпоративного одягу для компанії "Інтергал-Буд"

Будівельна компанія "Інтергал-Буд" турбується не лише про якість свого продукту, а й прагне надавати найкращий сервіс обслуговування у відділах продажів. Окрім затишного дизайну інтер’єрів своїх клієнтських просторів, компанія дбає і про зовнішній вигляд їхніх працівників. Гарною традицією стало виготовлення стильної корпоративної форми, яка є відображенням цінностей компанії щодо якості та надійності створюваного нею житла.

"Обираючи фасон майбутніх корпоративних костюмів, ми, перш за все, прагнемо вишуканості образу та, звичайно, зручності. Ми розуміємо, що це одяг на кожен день, тож він має бути пошитий з якісної тканини, а його фурнітура має бути надійною. Працівники наших клієнтських просторів – перші, з ким знайомляться потенційні покупці житла, тож перше враження є надзвичайно важливим", – пояснила Анастасія Мараулі, маркетолог компанії.

Світове визнання представників fashion-індустрії нашої країни доводить, що вони знаходяться на одному щаблі зі славетними європейськими дизайнерами. Але й разом з тим, саме ця ніша серед найбільш вразливих у період економічних потрясінь, тож "Інтергал-Буд" як соціально-свідомий бренд вирішив підтримати модну індустрію та залучив до створення нової колекції корпоративного одягу саме українського дизайнера.

"Брати участь у такому проєкті – неймовірна відповідальність та велика честь. Створення корпоративних костюмів надихає та змушує шукати нових підходів, адже цей одяг має бути одночасно і комфортним, і стильним. Він повинен пасувати кожному з працівників та тішити око своїм виглядом. Для створення колекції ми замовили італійські тканини та фурнітуру, підібрали декілька варіантів фасонів – актуальних трендів сезону. У результаті пошили два дизайни чоловічих та жіночих костюмів – на прохолодний та теплий сезони", – розповіла Надія Кулик, засновниця бренду одягу LA LINEA.

Подібний досвід взаємодії компанії та моди – приклад того, як важливо підтримувати один одного. Результатом такої співпраці стають не лише збережені робочі місця під час кризи, а й вишуканий корпоративний стиль, створений вмілими руками дизайнерів.

До слова, "Інтергал-Буд" не вперше підтримує українську fashion-індустрію. Раніше компанія була партнером модного показу американської дизайнерки українського походження Наталії Феднер, а її будівельні майданчики та житлові комплекси неодноразово ставали локацією для дефіле та фотосесій колекцій молодих дизайнерів з України та Європи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА