16:06 04.03.2021

Біланівський ГЗК придбав автомобіль швидкої допомоги для медиків Кременчука

2 хв читати

Біланівський ГЗК (БГЗК, Ferrexpo Belanovo Mining, FBM, входить до Групи Ferrexpo) продовжує надавати підтримку медичним установам Полтавської області. Цього разу для потреб комунального некомерційного підприємства "Лікарня інтенсивного лікування "Кременчуцька"" (Кременчуцька 3-тя міська лікарня) був переданий сучасний автомобіль швидкої допомоги Citroen Jumper. Вартість автомобіля, повністю оснащеного необхідним для надання допомоги жителям регіону обладнанням, склала понад 1 млн. гривень.

"Автомобілі подібного класу призначені для обслуговування пунктів швидкої медичної допомоги, проведення лікувальних заходів силами лікарської бригади, транспортування пацієнтів і моніторингу їх стану на догоспітальному етапі в містах та сільській місцевості. Питання оперативного надання медичної допомоги є надзвичайно важливим, тому ми завжди будемо сприяти поліпшенню матеріально-технічної бази медичних установ Кременчука та інших міст", - прокоментував Генеральний директор Біланівського ГЗК Юрій Химич.

Директорка лікарні Оксана Корлякова наголосила на важливості та своєчасності допомоги з боку підприємств Групи Ferrexpo. "Новий автомобіль швидкої допомоги дасть можливість нам ефективніше надавати необхідну первинну допомогу пацієнтам і швидше доставляти їх в лікарню в разі потреби. Від імені колег і пацієнтів нашого медичного закладу я щиро вдячна Біланівському ГЗК за цю допомогу та постійну готовність надавати необхідну підтримку медикам", - додала Оксана Корлякова.

Компанія Ferrexpo постійно вивчає потреби медичних установ, а також здійснює моніторинг ситуації з рівнем захворюваності на коронавірус в регіоні, в якому підприємства ведуть свою виробничу діяльність, і оперативно реагує на запити медиків не тільки Полтавської області, а й всієї України.

Довідка про компанію:

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво і експорт високоякісних залізорудних окатків, які використувуються у виробництві сталі. Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатків серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. У 2020 р. Компанія виробила 11,2 мільйона тонн залізорудних окатків. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO. Додаткову інформацію можна знайти на сайті www.ferrexpo.com.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА