14:04 05.03.2021

Як вибрати спальний гарнітур: головні характеристики

3 хв читати

Придбати спальні меблі так, щоб вони гармонійно виглядали один з одним непросто. Адже необхідно врахувати стилістику, оформлення, функціональність, розміри, колірну гамму і т.д. Для спрощення життя виробники придумали комплексне рішення - спальні гарнітури. Вони включають мінімальний набір предметів:

  • ліжко;
  • приліжкові тумбочки (одна або дві)
  • шкафа;
  • туалетний столик;
  • пуф;
  • комод;
  • кушетка.

Базовий комплект включає спальне місце, шафу для речей і тумби. Решта предметів можуть йти опціонально.

Переваги покупки набору спальних меблів:

  1. економія часу;
  2. поєднання всіх предметів між собою;
  3. економія грошей — набір купити дешевше, ніж кожен виріб окремо;
  4. покупка всього необхідного — в набір входять максимально корисні і потрібні речі.

Спальний гарнітур в «Світ Матраців»

“Світ Матраців”  — це інтернет-магазин з величезним асортиментом матраців, меблів і спальних аксесуарів, який співпрацює тільки з кращими сертифікованими виробниками. У нашому магазині Ви можете купити спальний гарнітур за приємною ціною, а різноманітність варіантів, якісні фото і онлайн-шоурум допоможуть зробити правильний вибір не виходячи з дому.

Головні характеристики

Особливості вибору ліжка

Вибираючи ліжко завжди слід пам'ятати про актуальність його розміру, красу і довговічність матеріалів, особистих стилістичних перевагах.

Розмір і габарити повинні співвідноситися з кімнатою і залишати досить вільного простору для пересування. Матеріали конструкції можуть використовуватися найрізноманітніші.

Вироби з натуральної деревини коштують дорожче. Відрізняються тривалим терміном експлуатації, міцністю і хорошими технічними характеристиками.

ДСП (деревно-стружкові плити) — недорогий матеріал, широко застосовуваний у виробництві меблів. Вироби з нього міцні, можуть витримувати великі навантаження, але він боїться вологи.

МДФ (мілкодисперсна фракція) — меблі з нього надійні і довговічні. Плити МДФ гладкі, на розрізі однорідні, витримують великі навантаження і не бояться вологи.

Вибираємо гардероб

В спальних гарнітурах в комплектацію включають шафи двох видів:

  1. платтяні;
  2. купе.

Відрізняються вони механізмом розкриття дверцят. У першому стулки відкриваються за типом звичайних дверей, а в купе розсуваються в сторони. Внутрішній розподіл по полицях в кожної моделі буде відрізнятися, часто їх можна замовити індивідуально під ваші потреби.

Визначаємося з іншими меблями

В гарнітур також можуть входити тумби, дзеркала, пуфи та ін.

Головне при виборі визначитися з їх розмірами, місткістю і типом матеріалу.

Обов'язково виміряйте довжину і ширину простору куди плануєте їх встановлювати. У наборах спальних меблів може бути одна або дві приліжкові тумбочки. Якщо площа дозволяє, то краще взяти з двома.

Як вибрати меблі для спальні по стилю?

Вибір напрямку в інтер'єрі — це справа смаку і переваг:

  • Класичний. Вивіреність форми, оформлення і розмірів характерні для цього напрямку. Такі меблі виглядають дорого, а також їм властива строгість і елегантність. Консервативним людям, які люблять речі без яскравих і помітних деталей такий варіант буде в самий раз.
  • Модерн. Для нього характерне використання плавних ліній, а також переважання натуральних відтінків. Набори роблять під натуральне дерево, ліжка оформляють овальними узголів'ями, шафи венге і тумби з акуратними вигнутими ручками.
  • Мінімалізм. Популярний напрям, який широко використовується в наш час. Для нього властиві невеликі габарити, чіткість ліній, функціональність і відсутність зайвих деталей.

Що підійде для невеликої спальні?

Для маленької спальні вибирайте гарнітур з невеликою кількістю предметів: ліжко, шафа і тумба. Оптимально, щоб речі займали не більш третини площі. Це той мінімум, який зможе забезпечити комфортне проведення часу і відпочинку в кімнаті.

Щоб виріб прослужив довго купуйте його в перевірених магазинах і від надійних меблевих фабрик. На сайті “Світ Матраців” представлені гарнітури від таких виробників:

  • MatroLuxe.
  • HEMAN.

Довгий термін експлуатації і безпека гарантовані. В каталозі ви можете знайти варіанти для кімнат великого, середнього та маленького розміру. Наші менеджери проконсультують та допоможуть.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА