10:27 10.03.2021

ТОВ "Агро Газ Трейдінг" забезпечує рекордні обсяги постачання продукції АТ "ОПЗ" на внутрішній ринок

2 хв читати

На початку 2021 року ТОВ "Агро Газ Трейдінг" суттєво збільшило обсяги постачання мінеральних добрив на внутрішній ринок України. Всього за січень-лютий вітчизняні споживачі отримали понад 20,5 тис. тонн карбаміду та 10,8 тис. тонн аміаку виробництва АТ "ОПЗ".

Плідна співпраця ТОВ "Агро Газ Трейдінг" та АТ "ОПЗ" вже забезпечила відновлення позицій АТ "ОПЗ" на міжнародних ринках. Продукція АТ "ОПЗ" постачається до країн Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Проте ТОВ "Агро Газ Трейдінг" зацікавлене у збільшенні своєї присутності на внутрішньому ринку України. Завдяки скоординованій роботі відділів логістики ТОВ "Агро Газ Трейдінг" та АТ "ОПЗ", вдалось забезпечити можливість одночасного відвантаження товару на всі види транспорту, зокрема автомобільний, залізничний та морський.

"Вітчизняні аграрії мають значний попит на мінеральні добрива, що додатково зростає перед початком посівної. Спираючись на досвід минулого року, ми змогли швидко відреагувати та перенаправити частину продукції на внутрішній ринок. І тепер, попри складні метеорологічні умови, нам вдалося скористатися моментом та впевнено збільшити свою присутність на ринку України", — зазначив партнер ТОВ "Агро Газ Трейдінг" Володимир Колот.

Більша частина карбаміду була відвантажена українським споживачам на автотранспорт, аміаку - на залізничний. Зокрема, починаючи з лютого, споживачі отримали можливість придбати та отримати залізничним транспортом карбамід у пакуванні типу біг-бег.

"Великі результати ніколи не даються легко. Однак наша співпраця з ОПЗ продемонструвала, що системний підхід, який будується на принципах прозорості та взаємовигідних рішень, дає результат. Вже вкотре ми доводимо це рекордними показниками ОПЗ, яких він досяг саме в період нашого співробітництва. Розвиток внутрішнього ринку мінеральних добрив ми вважаємо рівноцінним пріоритетом для нашої компанії, як і розширення присутності на міжнародних ринках. Я впевнений, що у 2021 році нам вдасться зберегти тенденції до зростання показників ефективності, адже для цього немає жодних перепон, якщо обидві сторони націлені на найкращий результат", — резюмував керуючий партнер ТОВ "Агро Газ Трейдінг" Олександр Горбуненко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА