18:03 10.03.2021

Як економити на ліках до 30%, замовляючи доставку з аптек із сервісом Liki24.com

4 хв читати

Liki24.com – це унікальний в своєму роді український стартап у сегменті HealthCare. Його місією є адресна доставка ліків – додому, до лікарні чи до офісу. Окрім ліків сервіс також доставляє вироби медичного призначення, гігієнічні засоби, доглядову косметику – словом, будь-які товари з аптечного асортименту.

Liki24.com – коли треба ліки!

Сервіс Liki24.com – це не інтернет-аптека, а саме сервіс доставки, який співпрацює з тисячами ліцензованих аптек України.

Доставка ліків здійснюється на підставі договору доручення, іншими словами – кур'єри сервісу від імені замовника купують ліки в аптеках, які співпрацюють з сервісом, і доставляють їх замовнику.

Як замовити ліки онлайн на сервісі Liki24.com

Онлайн-замовлення оформляється у три етапи:

  1. Користувач прямо на сайті сервісу вибирає необхідні лікарські препарати та інші аптечні товари, порівнюючи ціни на них в аптеках свого міста (адже, як відомо, вартість одного і того ж препарату може істотно відрізнятися у різних аптечних мережах).
  2. Потім клієнт оформляє замовлення на препарати за найбільш вигідними для себе цінами, складаючи їх у Кошик та обираючи зручний спосіб отримання замовлення.
  3. Замовлення доставляється клієнту.

Які види доставки доступні користувачам Liki24.com

Отримати своє замовлення ви можете кількома способами:

  • кур'єром за адресою – додому, в офіс, у лікарню;
  • доставка ліків Новою Поштою або Укрпоштою – безпосередньо на поштове відділення або кур'єрською доставкою цих поштових операторів за певною адресою;
  • самостійно забравши зібране замовлення зі зручної аптеки – для цього при оформленні замовлення на сайті потрібно скористатися опцією «Заберу сам».

Як економити до 30% завдяки Liki24.com

Українці люблять Liki24 не тільки за економію свого часу, швидку доставку та можливість порівняння цінових альтернатив на будь-які лікарські препарати. Головна перевага сервісу – це солідні знижки, завдяки яким придбати ліки можна набагато дешевше їх звичайної роздрібної вартості в «аптеці за рогом».

Сумарна знижка на «середньостатистичний» набір ліків може сягати 30%. Жодна аптека не запропонує таких умов, навіть якщо ви маєте дисконтну карту. Як же їх домоглися Liki24.com? Дуже просто – за принципом взаємовигідного співробітництва :)

Справа у тому, що кожна аптека, яка співпрацює з Liki24.com, надає самому сервісу спеціальну додаткову знижку. Саме ця знижка і дозволяє клієнтам сервісу купувати ліки набагато дешевше, ніж в аптеці – як через аптечний сайт, так і безпосередньо у аптечному торговому залі.

Сьогодні сервіс Liki24.com співпрацює з більш ніж 5500 українських аптек. Усі вони зацікавлені в притоці нових покупців, а тому намагаються забезпечити найвигідніші умови для сервісу. Ось так і виходить, що люди, які користуються послугами сервісу Liki24.com, отримують такі знижки на ліки, яких не отримають більше ніде.

Товари з безкоштовною доставкою

У каталозі сайту Liki24.com зібрано понад 7300 найменувань лікарських препаратів, а також безлічі інших аптечних товарів. При цьому чимала кількість позицій відзначені поміткою «Безкоштовна доставка» – це означає, що за доставку замовлення в якому є товар з таким значком платити не потрібно.

А ще безкоштовна доставка ліків та інших товарів з каталогу доступна кожному користувачеві, якщо він оформляє доставку у будь-який регіон країни Національним поштовим оператором Укрпошта – на поштове відділення або додому. Які умови безкоштовної доставки ліків Укрпоштою? Для цього потрібно оформити замовлення на певну суму:

  • від 250 грн до регіонів;
  • від 600 грн до обласних центрів.

Замовлення на менші суми доставляються Укрпоштою платно, а тарифи варіюються в залежності від того, куди доставляється замовлення – на відділення або прямо додому, «до дверей».

Пошук медикаментів за найнижчою ціною

На сайті сервісу Liki24.com кожному користувачеві доступна можливість порівняння цін на одні і ті ж ліки в різних аптеках міста – в цьому випадку сервіс працює як агрегатор.

Так, на українському інтернет-просторі працює багато аптечних агрегаторів, але на них можна тільки порівняти ціни. Чимало є і сайтів аптек, але там не можна вибрати найнижчу ціну, а у більшості немає адресної доставки – отримати замовлення можна лише безпосередньо в аптечному залі.

Ось чому саме Liki24.com є дійсно унікальним HealthCare-сервісом у нашій країні – він надає можливість обрати найнижчу ціну, зекономити час та гроші, а також отримати свій набір ліків та інших аптечних товарів у максимально зручний спосіб, який може бути різним для кожного замовника.

Запроси друзів – отримайте 80 грн бонусів кожному

Відтепер за допомогою сервісу можна отримати не тільки ліки з доставкою, але й бонусні гроші.

Ось тут описано всі умови нового вигідного нововведення від Liki24.com – бонуси (1 бонус = 1 грн) і цінні подарунки за реєстрацію нових клієнтів! Якщо ви – зареєстрований користувач сервісу, а по вашому посиланню-запрошенню реєструється ваш друг – він відразу ж отримає 80 грн на свій рахунок на сайті. А після отримання його першого замовлення з доставкою ще 80 грн отримаєте на свій рахунок і ви самі :)

Найактивніші користувачі, які запросять найбільшу кількість друзів, отримають не тільки бонусні гроші, але також і ще більш цінний подарунок – медичний чек-ап (обстеження організму) в «Інто-Сані» – одній з кращих приватних клінік України!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА