12:00 11.03.2021

Зірка паралімпійської плавчині з Херсону Єлизавети Мерешко

2 хв читати

Багаторазова чемпіонка та призерка Паралімпійських ігор, рекордсменка світу з плавання  та обличчя кампанії "Моршинська Спорт" Єлизавета Мерешко отримала іменну зірку в Києві

"Площа зірок" у столиці поповнилась іменем херсонської спортсменки, яка торік стала однією з героїнь кампанії "Моршинська Спорт". Відтепер зірка Єлизавети викарбувана в центрі Києва поруч з пам’ятними знаками видатним сучасникам, що досягли значних результатів у спорті й мистецтві.

"Вже третій рік поспіль ми знайомимо українців з крутими спортсменами, справжніми супергероями, які виборюють перемоги на міжнародній арені та щодня працюють над образом сильної сміливої сучасної України у світі. Вже вдруге за останній час я маю за честь анонсувати відкриття іменних зірок героїв кампанії "Моршинська Спорт". Цього разу чудової спортсменки, плавчині з Херсону, багаторазової чемпіонки й призерки Паралімпійських Ігор в Ріо-де-Жанейро, багаторазової чемпіонки та призерки світу та Європи, рекордсменки світу з плавання  – Єлизавети Мерешко.

Єлизавета – справжня зірка спорту, абсолютне натхнення для кожного з нас та гордість для цілої країни. Вона щодня доводить, якщо щосили гребти – вдасться фінішувати переможницею, хай там що. І не важливо, брасом, на спині або вільним стилем. Головне – з вірою в результат, у власні сили й класну команду, що завжди поруч", — розповідає директор з маркетингу ІDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

"Привіт, я Єлизавета, мені 28 років і у мене є власна іменна відзнака на "Площі зірок" в Києві. Чи мріяла я, що колись скажу подібне? Ні, точно ні. Але я безмежно вдячна й щаслива, що мені випала честь отримати власну зірку та закарбувати ім’я в пам’яті одного з найкращих міст у світі. Тим паче в такій крутій компанії!

Сподіваюсь, що разом з моїми колегами, командами паралімпійської та дефлімпійської збірних України ми надихнемо дівчаток і хлопчиків по всій країні займатись спортом, долати перепони та йти до власних цілей. Адже кожен з нас – рекордсмен у своєму житті та справжній переможець над собою. Варто лише невпинно працювати та вірити у власну зірку!", – коментує Єлизавета Мерешко.

Нагадаємо, що торік Єлизавета Мерешко разом зі світовою рекордсменкою зі стрибків у висоту, віце-чемпіонкою світу Ярославою Магучіх, чемпіоном Європи з важкої атлетики Дмитром Чумаком та дворазовим чемпіоном Паралімпійських ігор, багаторазовим чемпіоном Європи та світу, рекордсменом світу з легкої атлетики Ігорем Цвєтовим стали головними героями рекламної кампанії "Моршинська Спорт".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА