14:44 19.03.2021

"Інтергал-Буд" та MC.today запустили інтерактивний конкурс "ТОП творців найяскравіших бізнес-ідей 2020–2021 років"

2 хв читати

Кризові та непередбачувані часи відкривають можливість думати швидше, гнучкіше та якісніше. Кожний з нас у 2020 році був змушений діяти нестандартно — пристосовуватися до запропонованих умов й робити так, аби якість життя, роботи та відпочинку були максимально наближені до звичного нам рівня. А ще — це час для експериментів та креативних ідей!

Команда "Інтергал-Буд" теж не стала винятком, тож в буремні часи коронакризи мусила продукувати нові ідеї та пропозиції, які були високо оцінені нашими клієнтами. Доказом цьому стало швидке відновлення рівня продажів та навіть їхній приріст.   

Ми вирішили відшукати та відзначити таких же креативних й цілеспрямованих підприємців, засновників стартапів, керівники відділів або співробітників компаній. І вже 18 березня у партнерстві з  онлайн-медіа MC.today запустили інтерактивний конкурс "ТОП творців найяскравіших бізнес-ідей 2020–2021 років".

Ідейним натхненником конкурсу став один з кращих наших проєктів бізнес-класу — житловий комплекс CITY HUB. Ось уже понад рік, як ми зводимо його у Солом’янському районі Києва. Завдяки своєму місцю розташування цей проєкт якнайкраще підійде прогресивним та енергійним бізнесменам, які хочуть отримати від життя максимум. Тут тобі і близькість до центру столиці, і розвинена інфраструктура для ділової активності з доступністю до основних магістралей, метро та залізничного вокзалу. CITY HUB — у центрі подій!

Фіналісти конкурсу отримають не лише всеукраїнське визнання на шпальтах онлайн-медіа MC.today, а й коштовні та ексклюзивні призи: сертифікат на 1 м2 у CITY HUB, на суму 1 500 у.o., екскурсію на будівництво житлового комплексу та участь в нетворкінгу з цікавими спікерами.  

Для того, аби розказати про свою успішну ідею, переходьте на сайт конкурсу та залишайте заявку на участь. На цьому ж ресурсі ви зможете ознайомитися зі складом журі, дізнатися більше про умови конкурсу тощо.

Поділіться своєю інноваційною ідеєю, адже вона того варта!

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА