17:00 22.03.2021

Компанія Вікібізнес оголосила конкурс із написання статей  у Вікіпедію про надихаючих підприємців

2 хв читати

22 березня компанія Вікібізнес анонсувала початок Вікімарафону із написання, покращення та перекладу статей в Українську Вікіпедію про успішних підприємців світу, які своїм прикладом надихають на створення бізнесу та інновацій. 

 

 

Конкурс проходитиме весь квітень і передбачає покращення та створення сотень нових статей в Українській Вікіпедії про відомих бізнесменів та інноваторів з різних країн світу, які своїм життєвим шляхом спонукають сміливо мислити, діяти масштабно і не боятися ризиків при заснуванні стартапів і компаній. Призовий фонд становить 10 000 грн за перше місце, 5000 грн за друге та 2000 грн за третє місця.

 

Зі слів комерційного директора компанії, Дубильовського Богдана, розвиток підприємництва є надзвичайно важливим для подолання бідності, росту ВВП та швидкого економічного розвитку країни. Тому нам важливо стимулювати українців та українок спрямовувати свої зусилля на відкриття власної справи. Це запорука добробуту, гідності та реалізації української мрії. 

 

Згідно з умовами конкурсу, до участі допускаються лише україномовні статті, обсягом більше 4000 символів про персоналії підприємців, незалежно від країни їх походження та ведення діяльності. 

Детальніше із умовами можна ознайомитись на сторінці конкурсу.  

 

Вікібізнес — агенція репутаційного менеджменту з головним офісом у Києві. Вікібізнес розпочала діяльність у 2010 році з консультування українського і міжнародного бізнесу та політиків щодо написання статей у вікіпедію. У 2017 році компанія Вікібізнес почала надавати послуги з репутаційного менеджменту, PR та позиціонування брендів. Територія діяльності компанії: США, Азія, Африка та Україна. 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА