09:30 23.03.2021

Віталій Бойко виступить у рамках ексклюзивної панелі КБУ на Smart Building Forum

2 хв читати

CEO та засновник Urban Experts Віталій Бойко буде спікером на конференції Smart Building Forum у панелі присвяченій архітектурним трендам.

Через карантинні заходи дискусія від КБУ відбудеться окремо в онлайн-форматі 24-го березня. А  виставка Smart Building Forum буде перенесена на 21–22 квітня.

Віталій Бойко розповість про високодохідні об’єкти та, як створити архітектуру, у котру готові інвестувати.

"Будь-який продукт створюється для споживача. Архітектура- важливий, але не єдиний аспект об’єкта нерухомості, як продукту. Не менш важливими є ідея об’єкта і її бізнес-план, що грунтується реальному ринковому попиті. Споживачі комерційного об’єкта — це орендарі, покупці і відвідувачі, інституційні інвестори. У кожного з них є свої вимоги до архітектури. Ми знаємо, як врахувати їхні запити і водночас створити високоприбутковий об’єкт" — говорить Віталій Бойко.

Віталій Бойко має 20-річний досвід роботи на ринку нерухомості, від ідеї до реалізації та стабільного управління.

Глибоке знання як місцевого ринку, так і великий міжнародний досвід дозволяє надавати клієнтам експертні консультації з питань розвитку, інвестицій, управління активами, будівництва та архітектури, а також використовуючи час, фінансові ресурси та майно замовника зі 100% ефективністю.

У 2017 році він був удостоєний звання "Людина року у сфері нерухомості" премії Eastern Europe Real Estate Project, від Europaproperty.com та URE Club.

Понад 700 консультаційних проектів та 100 об'єктів введених в експлуатацію у сферах ритейлу,офісної нерухомості, багатофункціональних об'єктів, житлової нерухомості, транспорту та ресторанно-готельного бізнесу. 

Географія проектів охоплює всю територію країн СНД, в тому числі Україну, Білорусь, Казахстан, Кіпр та країни Балтії.

Автор найамбітніших проектів: Ocean Plaza, Mall Respublika, Lavina Mall, Ocean Mall, Blockbuster Mall, Smart Plaza Polytech і Obolon, White lines - комплекс багатофункціонального призначення (зроблена комерційна частина), головні регіональні ТРЦ в Україні - Global UA (Житомир), MOST City (Дніпро), Оазис (Хмельницький) та інші. 

Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/3s2cuZR

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА