10:03 24.03.2021

"Шахтар" - "Рома": чи відбувся реванш?

2 хв читати

"Шахтар" виявився в "групі смерті" в Лізі Чемпіонів разом з "Реалом", "Інтером" і "Боруссією" з Менхенгладбаха. Незважаючи на те, що команда Луїша Каштру вважалася одним з головних аутсайдерів квартету, до останнього туру "гірники" зберігали шанси на вихід в плей-офф турніру, але в підсумку фінішували третіми і опинилися в Лізі Європи, повідомляє “ВсеПроСпорт”.

Жереб визначив у суперники "гірникам" "Маккабі" з Тель-Авіва, в протистоянні з яким "Шахтар" був фаворитом. Цей статус в результаті вдалося виправдати - з загальним рахунком 3: 0 донецький клуб переграв суперника. Однак уже в першому матчі з "Ромою" шанси на прохід у чвертьфінал впали практично до нуля - поразка 0: 3 в Римі вже можна розглядати як вирок.

В українській Прем'єр-Лізі "Шахтар" поки в таблиці другий і на чотири очки відстає від лідера в особі київського "Динамо". Перемога 4: 0 над «Десною» в останньому турі стала для "гірників" 11-й в сезоні.

У Серії А «Рома» продовжує боротьбу за путівку в Лігу Чемпіонів - поки «вовки» знаходяться на шостому рядку в таблиці. При цьому від четвертої «Аталанти» є відставання в два очки, подолати яке можна вже в наступному турі. Випала з першої четвірки "Рома" з-за поразки 0: 2 від "Парми" в останньому турі, яке перервало серію римлян з трьох перемог поспіль.

Україна не змогла обігнати Шотландію в таблиці коефіцієнтів УЄФА

У матчах-відповідях 1/8 фіналу Ліги Європи "Динамо" програло "Вільярреалу", а "Шахтар" поступився "Ромі". За підсумками двох поєдинків українські команди покинули турнір.

 Дві поразки не принесли країні очки в таблицю коефіцієнтів УЄФА і не дозволили наздогнати Шотландію в боротьбі за 11-е місце

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА