16:10 26.03.2021

Жага до неба та любов до авіації привела Євгена Хмара до амбасадорства Turkish Airlines

2 хв читати

Нещодавно композитор та піаніст-віртуоз Євген Хмара у своїх соц. мережах повідомив підписникам  про те, що він став офіційним амбасадором авіакомпанії "Turkish Airlines". Композитор ніколи не приховував свою любов до неба: з дитинства він марить літаками та може розпізнати вид літака по звуку двигуна.  Але чому саме турецька авіакомпанія?

Євген Хмара поділився захоплюючою історією, яка сталася з ним рік тому:

"Минулої зими ми відпочивали з дружиною та двома маленькими дітьми у Таїланді. Аж раптом розпочався Covid-19, світ охопила паніка. Екстрено вилітаючи з країни, ми сіли на літак з Бангкоку до Києва. І тут почалося щось неймовірне: наш син Микола почав сильно кашляти, просто задихатися. Ми з дружиною були страшенно перелякані за сина, а пасажири з жахом дивилися на нас, боячись заразитися. Нам довелося покинути літак та  піти до мед. пункту на території аеропорту.

На щастя, лікар повідомив, що з сином все гаразд. Однак, виникла нова проблема: наш літак полетів, а ми залишилися у Бангкоці. Для того, щоби потрапити на інший рейс, ми мали купити нові квитки за власні кошти. Розгублені, з маленькими дітьми у чужій країні, ми були спантеличені та не розуміли, що робити далі.

Аж раптом я згадав про свого знайомого - пана Зафера, який очолює Львівське відділення Turkish Airlines в Україні. На мій подив, він миттєво відреагував, не дивлячись на те, що в Україні була ніч. Пан Зафер особисто написав листа представникам авіакомпанії у Таїланді.  У ньому він казав, що ми дуже важливі пасажири та просив зробити все можливе для того, щоби ми якомога швидше дісталися дому. Завдяки цьому листу нам сприяли у відправленні до Києва наступним же рейсом та навіть надали бізнес лаундж, щоб ми могли відпочити після стресів того шаленого дня. Я був надзвичайно вдячний такому відношенню та підтримці, адже на той час пан Зафер Агіртміш майже не знав мене. Так розпочалася наша дружба з Turkish Airlines."

Євген Хмара інтригує підписників, говорячи, що у них з авіалінією багато спільних планів, зокрема таких, які можуть стати приємним сюрпризом для багатьох українців.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА