13:20 29.03.2021

Лавриненко: «Інгульцю» для збереження прописки в УПЛ повинно вистачити 25 очок

2 хв читати

Головний тренер "Інгульця" Сергій Лавриненко в ексклюзивному інтерв'ю Metaratings розповів, скільки команді з Петрово потрібно набрати очок, щоб залишитися в УПЛ на наступний сезон.

Оскільки щільність серед аутсайдерів дуже висока і беручи до уваги, що їм ще зустрічатися між собою і тому без втрат не обійдеться, то, думаю, що 25 очок для збереження місця в класі найсильніших повинно вистачити », - сказав Лавриненко.

Відзначимо, що на даний момент команда з Петрово йде на 9-му місці в УПЛ, маючи в активі 19 очок. Тобто підопічним Лавриненко треба набрати ще 6 балів, щоб їх завдання реалізувалася.

Наступний матч "Інгульця" відбудеться 3-го квітня проти "Маріуполя", початок зустрічі о 14.00. Проте, декілька днів тому "Маріуполь" анонсував перенесення домашнього матчу 20-го туру УПЛ проти "Інгульця" до Харкова.

"Весь цей час на нашому рідному стадіоні відбувалася повна реконструкція футбольного поля, яка включала в себе не тільки заміну трав'яного покриття, але і монтаж нової дренажної системи, електричної системи підігріву та сучасного автоматичного поливу.

Така масштабна реконструкція (перша в історії стадіону) трохи затягнулася через незалежні від нас причин, а саме - через аномально холодної для нашого регіону зими.

Тому, як би ми цього не хотіли, але ми змушені наступну гру 20-го туру проти "Інгульця" знову провести на виїзді, в Харкові (на ОСК "Металіст"). Ми дуже розраховуємо повернуться на домашній стадіон хоча б до 22-го туру", - значиться на офіційному сайті "Маріуполя".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА