17:51 30.03.2021

Іпотечні програми Ощадбанку стали ще доступнішими

2 хв читати
Іпотечні програми Ощадбанку стали ще доступнішими

26 березня Ощадбанк зменшив відсоткові ставки за іпотечними програмами. Останнє здешевлення іпотечних продуктів відбулось у жовтні минулого року. Окрім того, покращено деякі інші умови іпотечних програм: збільшено максимальний розмір кредиту, зменшено розмір комісії тощо.

Так, за  найпопулярнішою іпотечною програмою "Звісно, зручно" тепер отримати кредит можна за зниженою фіксованою ставкою 12,5% при авансі від 50%. А якщо клієнт обслуговується чи отримує заробітну платню в Ощадбанку, то ставка становитиме 12%. При авансі 30% ставка буде дорівнювати 12,99% (якщо клієнт обслуговується чи отримує заробітну плату в Ощаді – 12,49%). Також збільшився максимальний термін кредитування – до 30 років.

За програмою "Звісно, 15" тепер найнижча ставка становить 8%, і вона запроваджується не на 6 місяців, а на цілий рік. Починаючи з 13-го місяця встановлено єдину на весь термін ставку – 13%. Також зменшено комісію за надання кредиту: замість 2,2% вона становить лише 0,99%.

За програмою "Звісно, житло" тепер ставка становить лише 11,49% на весь термін кредитування. За умови оформлення іпотеки за цією програмою клієнт не сплачує комісію за видачу кредиту.

У лютому цього року Ощадбанк почав відкриття мережі іпотечних центрів. На сьогодні вже відкрито 28 іпотечних центрів в 23 містах України. Іпотечні центри надають повний комплекс послуг для укладення угод купівлі-продажу нерухомого майна. Банк є учасником державної програми "Доступна іпотека 7%". Ще однією перевагою Ощадбанку є найбільша мережа відділень – близько 1800. Окрім того, про іпотечні програми Ощадбанку можна дізнатись на офіційному сайті або в контакт-центрі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА