11:59 07.04.2021

Медична лабораторія "Ескулаб" в умовах дії "червоної" зони карантину у Києві суттєво знизила вартість ПЛР-тестів.

2 хв читати

ПЛР-тестування сьогодні є критично важливим для кожного громадянина України з огляду на погіршення ситуації з поширенням коронавірусної інфекції та ріст захворюваності. Зокрема, у "червону" зону карантину потрапила й столиця. Розуміючи усю гостроту ситуації, медична лабораторія "Ескулаб" вживає комплекс заходів, щоб зробити ПЛР-тестування максимально доступним людям.

Відтепер у відділеннях медичної лабораторії "Ескулаб" у Києві ПЛР-тести доступні за ціною 699 гривень. При цьому отримання результату дослідження відбувається максимально оперативно – за  24 годин.

"Ми постійно удосконалюємо і розширюємо наші послуги, щоб максимально ефективно допомагати українському суспільству у боротьбі з пандемією Covid-19. Сьогодні можемо запропонувати у Києві високоякісні ПЛР-тести за ціною 699 гривень", – повідомив Денис Мельник, комерційний директор медичної лабораторії "Ескулаб".

Актуальна вартість ПЛР-тестів у Києві

Назва лабораторії

Вартість ПЛР-тесту

Термін виконання

Ескулаб

699 грн.

24 год.

ДНК-лабораторія

700 грн.

24 год.

Медіан

790 -1300 грн.

12-24 год.

Adonis

1200-850 грн.

12-24 год.

Unimed

870 грн.

24-48 год.

Сінево

891-990 грн.

24 год.

Омега-Київ

900 грн.

24 год.

Меділабс

950 грн.

24 год.

Dila

1580-1080 грн.

24-30 год.

Viva

1290 грн.

48 год.

Медіком

1920 грн.

24-72 год.

 

За словами Дениса Мельника, щоб забезпечити оперативність виконання лабораторних досліджень, "Ескулаб" відкрив у Києві власну лабораторію, яка оснащена на такому ж рівні, як і головна у Львові.

"Сьогодні медична лабораторія "Ескулаб" надає цілий комплекс послуг, необхідних для діагностування Covid-19 та одужання після нього. Окрім власне ПЛР-тестів, ми акумулювали великий досвід у проведенні тестів на антиген до Covid-19; виявлення антитіл; запровадили пакет досліджень, що допомагає визначити фактори ризику важкого протікання Covid-19, – розповів Денис Мельник. – Не менш актуальними сьогодні є пакети досліджень "Відновлення після COVID-19» та "Перед вакцинацією від Covid-19".

Керівник медичної лабораторії "Ескулаб" наголосив на тому, що точність результатів ПЛР-тестів та інших видів досліджень є принципово важливими, саме тому в лабораторії діє багаторівневий контроль процесу їх отримання.

Як відомо, результат ПЛР-тесту в теперішніх умовах є важливим офіційним документом. Результати ПЛР-тестів у  медичній лабораторії "Ескулаб" видаються на офіційних фірмових бланках із нанесенням QR-коду, відповідно до оновлених міжнародних вимог. У разі сканування коду висвічується інформація про результат дослідження і посилання на сайт лабораторії.

Медична лабораторія "Ескулаб" вповноважена Центром громадського здоров'я МОЗ України та має право передавати результати тестування на COVID-19 методом ПЛР для припинення самоізоляції через додаток "Дій вдома".

За бажанням пацієнта лабораторія здійснює переклад результату ПЛР-тесту англійською.

Здати ПЛР-тест, крім відділень медичної лабораторії "Ескулаб" у Києві, також можна у мобільному пункті тестування в аеропорту "Бориспіль" у терміналі D.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА