17:28 07.04.2021

ДП "Південмаш" і юридична компанія Robinson Patman підписали меморандум про співпрацю

2 хв читати

Державне підприємство «Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод ім. О. М. Макарова» (ДП «Південмаш») та юридична компанія Robinson Patman («Робінсон Патман») уклали меморандум про співпрацю. Меморандум було підписано 3 березня 2021 року.

Метою меморандуму є забезпечення представництва та захисту інтересів ДП «Південмаш» на національному та міжнародному рівнях.

Про це повідомили в юридичній компанії Robinson Patman.

З боку ДП «Південмаш» Меморандум підписав генеральний директор Сергій Войт, з боку Robinson Patman – керуючий партнер компанії Дмитро Відсота.

Як повідомляється, сторони домовились співпрацювати в таких напрямках, як сприяння розвитку ракетної промисловості України та підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств космічної галузі на світовому ринку, вдосконалення нормативно-правової бази у сфері космічної промисловості та машинобудування.

«У рамках меморандуму про співпрацю Robinson Patman консультуватиме ДП «Південмаш» з питань зовнішньоекономічної діяльності (зокрема, розширення географії експорту товарів виробництва ДП «Південмаш»), захисту економічної конкуренції, публічних закупівель, державної допомоги, а також представлятиме інтереси ДП «Південмаш» в органах державної влади України», – уточнили в Robinson Patman.

Нагадаємо, що Державне підприємство «Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод ім. О. М. Макарова» (ДП «Південмаш») становить основу ракетно-космічної промисловості України. Починаючи з 50-х років XX ст. на ДП «Південмаш» було створено чотири генерації ракетних комплексів стратегічного призначення, близько 400 космічних апаратів 70 різних модифікацій, космічні ракети-носії сімейств «Циклон», «Космос», «Зеніт». ДП «Південмаш» – підприємство повного циклу. Виробництво основної частини комплектуючих деталей і вузлів, складання та випробування в умовах, наближених до відкритого космосу, здійснюється на власній виробничій базі.

Юридична компанія Robinson Patman спеціалізується на таких практиках, як міжнародна торгівля, антимонопольне та конкурентне право, взаємодія з органами державної влади. Robinson Patman орієнтована на надання професійного юридичного супроводу в найкоротші терміни та на гнучких умовах. Robinson Patman – це унікальні та ефективні рішення, необхідні для досягнення стратегічних цілей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА