17:28 15.04.2021

Металеві стелажі полегшують побут

3 хв читати

Коли у квартирі накопичується багато речей — їх хочеться кудись прибрати та заховати. У спробах збільшити вільний житловий простір, "страждає" балкон, комора, набивається до верху шафа. Зазвичай речі там зберігаються в повному хаосі, а спроби швидко знайти необхідне закінчуються провалом. У таких випадках потрібні меблі, які будуть гармонійно вписуватися в інтер'єр і дозволять тримати в порядку предмети побуту.

З цими завданнями точно впораються металеві стелажі від інтернет-магазину Форстор. Вони практичні та універсальні, відрізняються своєю надійністю і довговічністю, а також не вимагають особливих навичок у складанні. Перш ніж вибрати конструкцію додому, враховуйте не тільки параметри приміщення, але і характеристики стелажа.

Характеристики металевих стелажів

  • Несуча здатність. Приділіть увагу цьому параметру, якщо виникає потреба зберігати багато важких предметів. Поличні стелажі для дому бувають двох типів: легкі, які витримують навантаження до 120 кг на полицю (480 кг/стелаж) і середньо вантажні, з навантаженням до 400 кг на полицю (1200 кг/стелаж).
  • Розміри. Визначтеся з місцем в будинку, де плануєте встановити поличну конструкцію. Виміряйте 3 параметри: ширину, висоту і глибину. Також при вимірюванні глибини (мається на увазі ширини полиці) врахуйте, що вам потрібно додаткове місце перед стелажем — для доступу до речей на верхній полиці.
  • Збірка. Дуже важливо, щоб поличну конструкцію можна було зібрати самостійно. Чому? Наприклад, у вас вузький дверний отвір, тоді меблі в розібраному вигляді можна занести в кімнату і зібрати вже безпосередньо там. Тим більше, що збірка проста і інтуїтивно зрозуміла, а спеціальні інструменти для цього не потрібні. А ще дуже зручно, що всі полиці знімаються, на відміну від дерев'яних стелажів. Їх висоту можна регулювати самостійно, в залежності від висоти вантажу, що зберігається.

Перевага металевих стелажів над дерев'яними

Металеві стелажі переважають над дерев'яними по одній простій причині: метал — універсальний матеріал. Він володіє високою зносостійкістю, а значить витримує довгу експлуатацію.

Завдяки цинкуванню і покриттю порошково-полімерною фарбою, металеві конструкції стійкі до води — не деформуються в приміщеннях з підвищеною вологістю, зберігають свою міцність і зовнішній вигляд. А ще такі меблі витримують велику вагу, на відміну від дерев'яної конструкції.

Варіанти використання в побуті

Визначилися з параметрами стелажа? Тепер потрібно вибрати в яку кімнату поставити металеву конструкцію:

  1. Балкон. Ви зможете не тільки упорядкувати речі, але і створити в цьому місці затишок, поставивши кімнатні квіти або статуетки.
  2. Комора. Зберігайте на полицях сезонний одяг та взуття, інструменти для саду та навіть побутову хімію.
  3. Гараж. За допомогою даної конструкції ви зможете тримати свої інструменти і запасні частини в порядку, збільшити простір для автомобіля.
  4. Спальня. Речі зручно зберігати не тільки в шафі. Використовуючи стелажі в спальні, ви додасте +1 до свого комфорту, зможете розділити кімнату на зону відпочинку і гардеробну.
  5. Кухня. Варіантів використання металевих меблів безліч — зберігання посуду або іншого кухонного приладдя, перегородка між зоною готування і прийманням їжі.

Поличні конструкції з металу — відмінне рішення збільшити простір в кімнаті, підкреслити інтер'єр і підтримувати порядок. Купуйте стелажі безпосередньо у виробника, адже тільки так вам гарантується надійність і довговічність конструкцій, а ще ви не переплачуєте посередникам.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА